KROP & SIND

tir, 02 maj 2017

Det traditionelle møder det ungdommelige

Det er muligt at have en kombination af gammeldags og moderne indretning

Når det kommer til indretning og påklædning, så er der en markant forskel på, hvilken generation man tilhører. De ældre generationer har en udpræget tendens til at overfylde deres hjem med nipsting og tunge møbler. De unge derimod går meget op i den lyse og lette indretning, hvor man har luft omkring sig. Men hvem siger, at man ikke kan kombinere de to ting?

Inviter det traditionelle ind i dit hjem

Det er faktisk muligt, at have en helt enestående kombination af gammeldags og moderne indretning. Hvis man ser en smule bort fra de tunge, mørke møbler fra fordums tid og i stedet ser efter de lyse og lette træmøbler, som man bl.a. finder på gamle badehoteller og dets lige. Disse møbler er intet mindre end perfekte til et ungt hjem, med deres lyse farver og lette design. Med brandet Skagerak får man et stort udvalg af lækre møbler til huset og til terrassen. Det er en dejlig alternativ måde at indrette sit hjem på, som på engang er meget gammeldags og traditionelt, men også rustikt på en yderst moderne måde. Se mere her og få en masse gode ideer til, hvordan du kan indrette dit hjem. Der er en masse dejlige møbler, som vil kunne benyttes både indendørs og udendørs, så det er kun fantasien, der sætter grænserne.

 Bær det traditionelle på dig

Det er ikke kun ved indretning af boligen, at det traditionelle look er blevet ind. Når det kommer til smart påklædning, så er det måske ikke så meget vores bedsteforældre vi tænker på, men alligevel er der kommet en trend, med at kombinere det gamle og det nye. ”Hvordan gør man det?” spørger du måske. Det er faktisk ikke så svært igen, for med en flot kombination af traditionelle smykker og ung påklædning, kan man skabe sig et unikt udtryk, som med garanti vil være et hit. Margueritmotivet er en ægte klassiker når det kommer til dansk smykkedesign, nok mest af alt takket være Hendes Majestæt Dronningen. Så hvis det er godt nok til Dronningen, hvorfor skulle det så ikke være godt nok til os andre? Lund Copenhagen har et enestående udvalg af de traditionelle Margueritsmykker, som vil kunne fungere perfekt som prikken over i’et, ved et moderne outfit. Se det store udvalg af smykker her og find inspiration til smykker, der vil kunne klæde dig eller en du holder af. Hvis det meget traditionelle ikke så meget er dig, så er der også et bredt udvalg af Pandorasmykker og meget mere. Så uanset hvem man er, så er der noget for enhver smag. (Indlægget er sponsoreret)