KROP & SIND

tor, 20 apr 2017

Vær klar på foråret

Forår - der er noget særlig ved starten af denne årstid

Foråret er en dejlig tid. Dagene bliver længere og længere og lysere og lysere. På hvert gadehjørne sidder folk i de blege solstråler, og trodser den stadig kolde forårsvind med kaffe i hånden og solbriller i panden.

Efter næsten et halvt års vinter, findes der simpelthen ikke noget bedre end at se knopperne på træerne stå i nye skud. Selvom det ofte stadig er koldt, befinder folk sig så vidt mulig stadig ude og er i stigende grad mere sociale end ellers. Sørg derfor for, at klæd dig efter årstiden - både hvad angår funktionaliteten, men også i forhold til det modemæssige.

Hold varmen og se godt ud samtidig

Mange begår den fejl for hurtigt at smide handskerne, huen og halstørklædet, der resulterer i en gedigen forkølelse. Man kan sagtens se stilfuld ud og klæde sig godt ind mod vind og vejr. Det handler blandt andet om at vælge det rigtige sted at købe sine accessories. Hvis du mangler inspiration til dette, er et godt tip at prøve kræfter med BESOS. Besos har specialiseret sig i tørklæder, hvor de både leverer til kvinder og mænd. De udmærker sig i øvrigt med en score på 9,7 ud af 10 mulige på trustpilot.

Prioriter dit udseende

Mange befinder sig om vinteren ofte i en dvalelignende tilstand, hvor det er okay at lade sig stå lidt til. Med forårets kommen er der ikke lang tid til sommeren og derved stranden. For at blive klar til badetøjet bør du starte i god tid. Aktiver derfor dit fitness abonnement du ikke lige har fået brugt over vinteren. Hvis du mangler motivation til at træne, er der flere muligheder: Du kan i stedet for at træne i det kedelige fitnesscenter melde dig til ét af de mange udendørs træningsaktiviteter. Ellers kan teame dig sammen med nogle af dine venner om at træne sammen, hvor i eventuelt konkurrerer om, hvem af jer der kan opnå mest fremskridt. Slutteligt er det, hvis du er uerfaren med træning, et godt tip at starte ud med at hyre en professionel træner. Mange mænd vælger over vinteren at lade deres skæg gro, men når varmen så småt begynder sit indtog, ser det bare bedre ud med et lidt mere trimmet skæg. Tag derfor din gamle skægtrimmer frem eller køb en ny, hvis du ikke allerede er besiddelse af sådan et apparat. Sørg for at trim dit skæg efter din personlige stil og din hovedform. Ved en hurtig undersøgelse på internettet finder du hurtigt ud af hvilken type skæg, der passer dig.

Foråret er en ny start

Symbolikken med foråret er slående. Selvom året ikke er helt nyt, er det som om, der er noget særlig ved starten af denne årstid. Det er som om, man har lyst til at følge op på eventuelle hængepartier. Hvis du har forskellige gener i hverdagen, inspirerer det gode vejr dig til at gøre noget ved det. Det kan være alt fra at ordne diverse praktikaliteter, renovere boligen eller langt om længe få taget sig sammen til at gå til lægen. Alt for mange udsætter lægebesøg med ofte ubehagelige konsekvenser som følge. Det kan være alt fra øre-næse-hals-lægen til din normale lægeklinik og tandlægen. Folk der har prøvet at have tandsmerter, ved hvor ubehageligt det ofte kan være. Nu hvor du skal til at være ud i det fri og være social, bør du derfor få fikset eventuelle problemer hertil. Hvis du bor i København, kan det for eksempel være ved at besøge tandlægerne på Vesterbro.  Foråret er simpelthen en så dejlig tid. Lad dig ikke overraske af årstiden og vær klædt på at imødekomme den med størst mulig nydelse som konsekvens. (Indlægget er sponsoreret)