KUNST

ons, 10 okt 2018

Plej huden mens du sover

En god hudpleje er noget vi alle har brug for. (Foto: Pixabay)

De fleste vil jo gerne gøre vores bedste for at se godt ud, så vi sætter håret rigtigt, tager pænt og smart tøj på, og supplerer evt. med make-up. Men hverdagens stress og jag, samt mangel på søvn, sætter sine tydelige spor i sær i ansigtet.

Så en god hudpleje er noget, som vi alle har brug for. Det gælder både børn og voksne, unge og gamle. Og det gælder både kvinder og mænd. Der er forskel på, hvad vi har behov for alt efter alder, køn, hudtype, hudens tilstand og de udfordringer, vi måtte have. Og der er helt sikkert stor forskel på, hvor højt vi vægter den daglige hudpleje. For eksempel er der typisk stor forskel på den opmærksomhed, som kvinder og mænd ofrer på deres hudpleje. Til trods for, at det altså er vigtigt for begge køn.
None

None

Vores hud fungerer som en barriere mod fugt, snavs, bakterier, varme, kulde og andet udefra. Det er derfor vigtigt for os alle at passe godt på vores hud. Desværre er der mange, der først tænker over det med hudplejen, når de en dag oplever problemer med deres hud, eller når de får en hudlidelse. Men uanset, hvordan din hud ser ud, er det vigtigt at ofre lidt tid på din hud hver eneste dag året rundt. I virkeligheden handler god hudpleje om at følge nogle enkle råd. Omtanke, sund levevis og daglig opmærksomhed på huden kombineret med nogle gode hudplejeprodukter kan gøre meget. Og her er det at en ansigtsmaske kan gøre en forskel. Ansigtsmasker tilfører huden en masse fugt, næring samt vitaminer og skal anvendes som et supplement til dine hudplejerutiner. Hos Surisuri.dk finder du forskellige “overnight slepping” masker, som påføres inden man går i seng. De er super lækre og tilfører huden en masse fugt og næring, imens du ligger og sover!
None

None