KUNST

fre, 08 maj 2015

Test: Billig makeup fra e.l.f

Du kender med garanti tanken. Kan det virkelig passe, at makeup af god kvalitet absolut skal koste halvdelen af din SU? Det forsøger det amerikanske makeup-mærke e.l.f Makeup & Cosmetics at ændre. TJECK Magazine har testet nogle af deres makeup-produkter og resultatet er slående: Du kan rent faktisk godt få kvalitetsmakeup som matcher din SU

Tekst og foto: Marie Falk Eriksen

None

None

 
None

None

Length & Volumizing Mascara

Lad det være sagt med det samme. Jeg er fuldstændig vild med mascara. Jeg bruger det hver dag, og for mig kan en god mascara være ligesom min bedste ven. Jeg kan rent faktisk ikke leve uden. Derfor går jeg også meget op i, at en mascara skal have alle de nødvendige kvaliteter. En mascara skal have en smuk sort farve, ikke klumpe, indramme vipperne og give dem fylde og længde. e.l.f Length & Volumizing Mascara gør netop det. Den er nem at arbejde med og klumper ikke. På samme måde som den indrammer alle mine vipper, giver den også fylde med en flot sort farve. Designet er simpelt og klassisk. Den kan meget vel gå hen og blive én af mine bedste venner i fremtiden.

None

None

 
None

None

Duo Lip

Den her lipgloss med vitamin A og E er muligvis den lipgloss, jeg har prøvet, som holder bedst i længst tid. Det er faktisk lidt imponerende. De fleste lipgloss kræver at blive frisket op flere gange i løbet af dagen. Det er absolut ikke tilfældet her.

Desværre gør den heller ikke mere for mig. Den klumper let og ser derfor ikke specielt nydelig ud på dine læber. Den dufter desværre også som den er designet: Kedelig og mat. Til trods for dens friske og smukke farve, efterlader den læberne triste og kedelige.

None

None

 
None

None

All Over Color Stick

Med den her 3-i-1 All Over Color Stick kan du virkelig lade dit indre legebarn komme ud og lade din kreativitet tage styringen. For det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge den.

For at få en sød og sommerlig glød, smurte jeg den ud på mine kinder og kindben. Jeg brugte mine fingre til at smøre den ud med, og det vil jeg anbefale, da den er rigtig nem at arbejde med. Den hverken fedter eller klumper. Brug den på dine læber, kindben og som øjenskygge.

None

None

None

None

Baked Eyeshadow

Sol, sommer og en gylden himmel. Det er, hvad den her øjenskygge minder mig om. Den er utrolig nem at arbejde med, og den holder farven på dine øjenlåg hele dagen. Jeg brugte mine fingre til at smøre den på mine øjenlåg. Den lagde sig utrolig fint og gav dem en smuk gylden farve. Jeg vil bruge den til sommerens kommende fester og lade mine øjenlåg stråle.