LIVSSTIL

man, 02 maj 2016

Workshop med Søren Balsner fra Carpark North

Søren Balsner, bassist i Carpark North, er Workshoppens banddoktor den 8. maj i Bygningen i Vejle

Som optakt til finalen i Jelling Musikfestivals talentkonkurrence Quasar arrangerer Mobile Music en workshop med musikeren og produceren Søren Balsner søndag den 8. maj i bygningen i Vejle.

Ideen er at konkurrencens finalebands kan få noget konstruktiv feedback på deres musik, både deres liveudtryk og til den måde de instrumenterer og opbygger deres sange.

Læs mere om Mobile Music her

Workshoppens banddoktor Søren Balsner har en spændende kombination af viden, som virkelig kan komme orkestrene til gavn. Han er mest kendt for sin rolle som bassist i Carpark North. Men han har også produceret for Mads Langer, Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Niarn, Surfact og mange andre. Han og resten af Carpark North har bygget deres eget topklasse studie, Apparat Studie, hvor Søren bruger en masse tid på at skrive og producere for både store og små kunstnere. Og hvor alle er velkomne til at komme og tage deres musik til det næste Derudover agerer han manager for Carpark North i Danmark.niveau.

LÆS OGSÅ: "Quasar kom godt fra start på jubilæumssæsonen"

Workshoppen er gratis og åben for alle, men det er kun finalebands i Quasar, som får feedback på deres musik, men andre musikere kan få meget ud af at møde op og lytte med.

Søndag den 8. maj kl. 11 - 17

Bygningen, Ved Anlæget 14B

7100 Vejle