LIVSSTIL

tir, 29 mar 2016

Forårsmode: 3 tendenser du ikke må gå glip af

I år er det de sarte farver der, i et utal af nuancer, får dig til at shine

Endelig er foråret her! Efter en lang og våd vinter vil vi bare gerne ud og nyde forårssolen - gerne i noget lækkert tøj. Her er tre tendenser, som du kan hoppe på og blive forårsklar i en fart.

Pudderfarver og jordtoner

De sarte farver er svære at komme udenom dette forår. Mange designere har vist pudderfarver og jordtoner på catwalken. Du behøves ikke være bange for, at disse farver ikke går til dig, da begge kommer i et hav af nuancer, så der er med sikkerhed nogle, der vil få dig til at shine. Er du den modige type, kan du hoppe i pudderfarvet fra top til tå, hvilket giver dig et elegant statement outfit. Alle hudtyper kan måske ikke lige bære et komplet puddersæt, men du kan også nøjes med at investere i enkle nøglestykker. Heldigvis går både pudder og jordtoner til det meste, så de kan flydende indgå i din nuværende garderobe.
None

None

Forår i fuldt flor

Blomsterprint er virkelig uundgåelige det her forår. Udvalget er meget bredt, så der er noget for enhver smag: Fra det subtile, fine småblomstrede til kæmpeblomster der tenderer til en Hawaiiskjorter. Igen kan man gå med et fuldt sæt med blomstret mønster, men har man lyst til et mere subtilt udtryk kan man fx gå efter et blomstret hårbånd, T-shirt eller sneaker. Og blomsterprint er ikke kun til kvinder - på Stoy.com kan du se lækre blomstrede pieces til både mænd og kvinder.  

Fine og grove blonder

Det her forår byder også på blonder i snart alle afskygninger. Det fede ved denne trend er, at den ikke kun omfavner de fine, sarte blonder, men også viser mange forskellige mønstre, farver og størrelser. Derfor kan du også skabe mange forskellige looks med relativt få virkemidler. Med de fine blonder i sarte nuancer kan du skabe et romantisk look. Bruger du de lidt grovere mønstre fx en i en blondetop med jeans, støvletter og læderjakke til, så har du et råt look, der er kan bruges både som hverdagsoutfit og ude om aftenen med veninderne.

!Ekstra tip!

Genbrug endelig det hele til sommer! Du skal bare tilføje søde sandaler, lækre shorts, løst beachhair og lidt stærke farver som elektrisk blå, glamourøs rød og solgul og så er du klar til en tur på stranden.