LIVSSTIL

man, 11 dec 2017

Forfriskende anderledes Spiderman

I ”Spider-Man: Into The Spider-Verse” møder vi Brooklyn teenageren Miles Morales.

Sony er klar til at udvide deres Spider-Man-univers med en animationsfilm om helten. I Spider-Man: Into the Spider-Verse er det dog ikke kun Peter Parker som gemmer sig bag Spider-Mans maske, men også afroamerikanske Miles Morales, som er filmens hovedkarakter.

https://youtu.be/Pe7Z3rVUut0 Så blev den første trailer sluppet til Phil Lords og Chris Millers animerede og forfriskende anderledes Spider-Man! I den første trailer til superheltefilmen møder vi Miles Morales, der er kendetegnet ved at have en sort-udgave af Spider-Mans ellers røde og blå dragt. Den nye film vil åbne et helt nyt univers, hvor flere udgaver af Spider-Man eksisterer på samme tid, deraf undertitlen 

the Spider-Verse

. Således får vi også et lille glimt af Peter Parker til sidst i forsmagen, som ellers byder på Miles Morales, der spinder sig igennem storbyen. Filmen er skrevet af mændene bag bl.a. Lego Filmen - Et klodset eventyr, mens den unge Shameik Moore lægger stemme til Morals Miles. Mahershala Ali og Liev Schreiber er også at finde på rollelisten.

'Spider-Man: Into the Spider-Verse' får premiere den 20. december 2018.