LIVSSTIL

man, 29 maj 2017

Gå sommeren i møde i bukser

Gå efter smarte striber, grafisk print eller feminine blomstermotiver.

Selv om solen skinner, og temperaturen sniger sig op over de 20 grader, kan du sagtens hoppe i et par lange bukser som en del af et smart sommeroutfit. Det handler bare om at vælge et par i den rette farve og kvalitet.

Du kan finde et stort udvalg af bukser til kvinder her, og ellers får du her mere inspiration til, hvordan din nye yndlingsbuks kan se ud denne sommer, uanset om du er til klare farver, flotte print eller et mere klassisk udtryk.

Sprød hvid

Den knitrende hvide farve er altid en sikker vinder, når sommeren melder sig. Gå efter en sommerbuks i ren hvid eller i knækkede udgaver som vanilje eller creme – uanset hvad du vælger, skaber den hvide farve en smuk kontrast til solbrun hud og giver dig mulighed for at skabe din egen personlige stil ved at sætte den sammen med et væld af farver. Hvad med en lyseblå skjorte eller en top i frisk mint?

Farverige print

Smarte striber, grafisk print eller feminine blomstermotiver. I et florlet og luftigt sommerlook er et par posede bukser med print i glade farver ikke bare skønne at have på – de er også yderst anvendelige. Gå efter et par i tynd bomuld eller blød viskose, og brug dem sammen med en kort top, cardigan eller jakke, der lader de fine farverige detaljer komme til sin ret, og skaber et afslappet men stilrent udtryk.

Bukser med kulør

Sæt kulør på din stil med en buks i sommerens hotteste farver. Alt efter dit humør kan du hoppe i en sprudlende pink, støvet rosa eller klar solgul – det behøver nemlig ikke altid kun være din overdel, der byder på farve. Sæt de farverige bukser til en printet top eller skjorte i samme farvenuancer, eller skab et mere afdæmpet udtryk med en ensfarvet top i klassiske farver som creme, navy eller khaki.

Smal buks

En smal buks er også et godt bud på din nye favoritbuks, da du hurtigt kan skabe et smart look. Uanset længde gør den smalle buks sig godt under en tunika, en oversize top, en kjole eller en lang skjorte – du kan faktisk bruge den til alt. Og selv om den er smal, behøver der ikke at være noget, der strammer eller føles ubehageligt. Gå efter en buks med masser af stretch, så du både kan se smart ud og føle dig godt tilpas på én gang. (Indlægget er sponsoreret)