LIVSSTIL

tir, 07 nov 2017

Gør dine snørebånd magnetiske

Med denne nye opfindelse slipper du for at binde dine snørebånd.

Kickstarter er en crowdfunding hjemmeside. Den fungerer ved, at personer med nye opfindelser eller andre gode idéer kan lave en beskrivelse af deres projekt og lægge det op. Bemærk det er et krav, at man kan bevise, at man kan realisere sit projekt, hvis man opnår den mængde donationer, som man har angivet som sit budget. Derefter kan almene personer gå ind og donere penge til projektet.

Afhængig af hvad man donerer til, og hvor meget man donerer, så kan man få lige fra et takkekort til et eksemplar af det produkt man har doneret til, når det er færdig udviklet og gået i produktion.

Fund på Kickstarter –  Zubits . Pris: 21,99 $ (ca. 140 kr.)

Jeg gider ikke at binde snørebånd, og det har jeg ikke gjort i mange år. Det er en dovenhed der ligger i min natur, og jeg er sikker på jeg ikke er den eneste. Jeg hader når jeg skal bukke mig ned i en ubehagelig position, eller endnu værre at skulle sætte mig ned. Indtil videre har jeg løst det med dobbelt knude og skoen løs nok til at min fod lige kan glide ned. Zubits er en magnet, der deles i to dele. Hver del kommer man på hver side snørebånd. På denne måde kan man nemt kan komme ud af ens sko, og let forbinde ens snørebånd igen. Alt bliver gjort uden at skulle binde. Dermed kan man nemt selv bestemme, hvor stramt ens snørebånd skal sidde. Jeg er ret vild med Zubits, men synes de ser lidt store ud på skoen, og synes godt de kunne være mere diskrete. F.eks. synes jeg Hickies er et bedre alternativ til dagligdagssko, da disse er mere diskrete. Endvidere er disse gummibånd. Zubits er dog bedre end Hickies til sportsbrug, herunder løbesko, da man akkurat selv kan bestemme, hvor stramme de skal være. Personligt bruger jeg Zubits til mine rulleskøjter, da jeg har svært ved at få foden ned uden at skulle løsne snørende helt. Her kan man f.eks. ikke anvende Hickies. Zubits fungerer super godt. Endvidere kommer de i et væld af farver, og i tre magnet styrker. En til børn, voksne og sport. Jeg er meget tilfreds med mine, men er utrolig glad for, at jeg har dem til mine rulleskøjter.