LIVSSTIL

tor, 03 maj 2018

Hvad laver et webbureau?

Et webbureau kan bl.a. hjælpe med professionelt webdesign, udvikling af integrationer og online markedsføring.

Danskerne bruger mere og mere tid på internettet, og derfor går flere og flere virksomheder også op i at skabe sig en online tilstedeværelse, så de kan nå ud til deres kunder. For at give deres besøgende den bedste oplevelse tyer mange virksomheder til hjælp fra webbureauer. Groft sagt kan et webbureau hjælpe dig med dine digitale hovedpiner eller mangler.

De fleste webbureauer tilbyder ydelser inden for webudvikling, webdesign og digital markedsføring. Nogle tilbyder dog kun programmering, mens andre kun tilbyder assistance inden for online marketing. Morning Train er et webbureau i Odense, som tilbyder en full service-løsning. Det vil sige, at bureauet tilbyder både visuel design, webudvikling, programmering, online markedsføring på de populæreste platforme m.m. Morning Train outsourcer aldrig deres opgaver men løser alle projekter in-house. Grunden til dette er, at bureauet huser specialister inden for de forskellige webdiscipliner. Det gør det muligt for bureauet at tilbyde kunderne en komplet serviceydelse, hvor de kan få hjælp til alt digitalt. Neden for kan du læse mere om, hvad du kan få hjælp til via et webbureau.

1. Et webbureau kan hjælpe med professionelt webdesign

Førstehåndsindtrykket er uhyre vigtigt i mange sammenhænge. Men dette første indtryk er ikke kun begrænset til den fysiske verden. Hvad plejer du at gøre, når du besøger et website med sjusket design? Enten lukker du fanen, eller også indtaster du en ny URL i adressefeltet. Professionel webdesign er essentiel for at gøre et godt indtryk på dine besøgende, som en dag kan ende med at blive dine kunder. Fremstår dit site uprofessionelt, smitter dette også af på dit brand. Et webbureau kan hjælpe dig med at sikre, at din visuelle udtryk er sammenhængende, behageligt og konsistent med din virksomheds profil.

2. Et webbureau kan hjælpe med udvikling af integrationer

Forestil dig, at du har et hus. Du har en stor grund, og der er masser af plads til en tilbygning, så du kan udvide dit hus med endnu et værelse. Med mindre du selv er uddannet inden for håndværkerfaget, tilkalder du højst sandsynligt en tømrer til at lave tilbygningen for dig. Det samme gælder websites, som skal have en eller anden form for integration. Måske har du et virksomhedssite, som du gerne vil forbinde til din virksomheds ERP-system for at lette det administrative arbejde. Du kan selv give dig i kast med udviklingen af integrationen. Men om resultatet bliver sikkert og godt, vides ikke. Et webbureau kan hjælpe dig med udvikle sikre integrationer af høj kodekvalitet, som sømløst forbinder dine systemer med hinanden.

3. Et webbureau kan hjælpe med online markedsføring

Det er ikke nok bare at have et smukt website med lækre funktioner og features. Med mindre du har tænkt dig at være den eneste, der skal kigge på sitet, er du nødt til at markedsføre siden for at tiltrække besøgende. Her kan du arbejde med SEO og annoncering i AdWords og på Facebook. Det er dog ingen hemmelighed, at det kan være en ret så stor mundfuld at skulle håndtere alle online marketingaktiviteterne selv. Det kan betale sig at hyre et webbureau til at tage sig af din markedsføring for dig. Her får du nemlig hjælp af professionelle, som ved hvad de gør, og selvom du skal punge ud for at få hjælp, så tænk på det som en langsigtet investering. Hvis bureauet formår at skaffe dig konverteringer for mange tusinder kroner, så er deres honorar en lille bitte pris at betale.
None

None