LIVSSTIL

fre, 04 aug 2017

Massage der hjælper på ryggens smerter

Beurer tilbyder massageapparater til forskellige områder på kroppen.

Med massageapparater kan du selv løsne og lindre smerter i skulder, nakke, ryg eller lænden og forbedre din krop og dit sind.

Har du også ondt i nakken, skuldre, ryggen eller din lænd, ja, så er du ikke alene om det. Ni ud af ti danskere døjer med smerter i nakke, skuldre eller ryg. Og det kan være med til at forringe din livskvalitet. Smerterne kan medføre dårligt humør og en dårlig søvn, og mange oplever, det har konsekvenser for deres arbejdsliv. Vi har faktisk sammenlagt mere end to millioner sygedage om året i Danmark på grund af smerter i ryg, nakke, skuldre eller lænd.

Bevæg dig og dyrk motion

Rygskader og smerter kan opstå på grund af det fysiske arbejde, men for de fleste kommer smerterne af, at vi sidder for stille og nogle gange også sidder forkert igennem mange timer i skolen eller på jobbet. Og derfor er det godt at sidde ergonomisk korrekt, bruge sit hæve/sænkebord, lære at løfte korrekt og ikke mindst dyrke motion, der styrker og vedligeholder rygmuskulaturen.

Læs også:

Ondt i lænden Styrketræning, løb og svømning er god træning for krop og ryg, men det er nu ikke så vigtigt, hvilke øvelser man laver. Det bedste er at dyrke forskellige former for motion og mixe sin træning .Er man generelt i god fysisk form får man sjældnere rygbesvær, og kommer sig hurtigere efter besvær.

Massageapparater lindrer

Hvis du har smerter i nakken, skuldrene, ryggen eller lænden kan du lindre dem ved at bruge massageapparater. Det virker afslappende og udspændende på din muskulatur og de spændinger, der kan opstå. Massagen styrker blodcirkulationen og giver kroppen bedre velvære, hvilket er med til at nedsætte stressniveauet. Massageapparater er også rigtigt gode, hvis du træner og dyrker motion. Massagen fremmer nemlig dine musklers restitution efter træning og det er med til at mindske din træningsømhed. (artiklen er sponsoreret)
None

None