LIVSSTIL

tor, 19 okt 2017

Sådan forkæler du din hund

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse når du vælger hundekurv.

I Danmark er vi rigtig glade for dyr, og mange af os har et kæledyr. Katten er med ca. 650.000 eksemplarer Danmarks mest almindelige, men hunden markerer sig fint kan med sine 550.000. Når man er så glad for at have et dyr i hjemmet, ønsker man naturligvis også gøre det bedste for dem, og kun det bedste er godt nok til dem, vi holder af. Specielt når det kommer til menneskets bedste ven.

Når man anskaffer sig en hund er en hundekurv er et must. Det er vigtig for en hund, at have et sted der er ”dens eget” , for da hunden oprindeligt er et huledyr, foretrækker den et rart sted, hvor den kan føle sig tryg, når den skal sove og slappe af. Man skal være opmærksom på at hundekurven har den rigtige størrelse. En lille hund kan ikke finde tryghed hvis kurven er for stor, og hos en stor hund er det ikke rart og komfortabelt, hvis kurven er for lille.

Donut hundesenge i wellness fleece. O'lala Pets . Pris fra 212,50

Man skal være omhyggelig med valget af en hundeseng. For eksempel vil en robust hundekurv lavet af plast eller flettet være en god ide fordi du kan lægge tæpper i og gøre sengen blød og komfortabel. Det vil til lige lette opgaven med at holde kurven ren, da det eneste man så skal, er at komme tæpperne i vaskemaskinen. Det er især en god ide hvis det er en hvalp du har, fordi at det jo hænder at den lægger en lille tår i kurven. I det tilfælde er det en god ide at vælge en plastkurv, for at hvalpen ikke let kan bide den i stykker. Hos Cotonshoppen.dk har de et stort udvalg af diverse hundesenge, hundekurve, hvalpesenge, plastik hundekurve og cartoon hundesenge så der er til enhver smag både for hundeejeren og deres hund!Kvalitets hundesengene har focus på god liggekomfort og findes i forskellige størrelser farver og former, lige fra den bløde wellness hundeseng til vores unikke Carro hundekurv af gummi (Fremstillet af brugte bildæk). Så du finder helt sikkert en lækker hundeseng der lige passer til netop din hund.  
None

None