LIVSSTIL

ons, 23 sep 2015

Sæsonens bedste vinterjakker

Efteråret er så småt kommet, og snart vrimler det med nye, lækre vinterjakker i butikkerne og online. Vi giver dig her forskellige bud på nogle af de skønneste vinterjakker til både pigerne og fyrene – alle nogle, som helt sikkert vil holde dig varm hele vinteren igennem.

Hvad skal du gå efter?

Det er altid svært at vælge, hvilken jakke man skal købe, og hvilken stil man skal gå efter. Denne sæson er der flere forskellige muligheder til både pigerne og fyrene. Du kan enten vælge en klassisk vinterjakke, som er praktisk og som dur til både hverdag og til fest, sæson efter sæson. Hvis du er mere modig kan du vælge en mere sæsonbetonet jakke, der eventuelt kan fungere som et statementitem i din garderobe. Hvad enten du er til det sikre valg eller vil forsøge bevæge dig ud i en mere vovet udgave, så giver vi dig her nogle forslag til en lækker, ny vinterjakke.

Den klassiske vinterjakke

Hvis du går efter en klassisk vinterjakke, så vælg en neutral farve i et klassisk materiale som f.eks. uld. Det at vælge en enkelt frakke i et enkelt snit gør, at du kan bruge den flere sæsoner i træk. Du kan desuden altid kombinere frakken med et sæsonitem, som et farverigt eller printet halstørklæde, for på den måde at give jakken og dit look er anderledes udtryk.
None

None

Begge frakker kan findes hos boozt.com

Parkajakken

Parkaen er en klassiker der går igen sæson efter sæson. Især i den grønne farve. Det gode ved parkaen er, at den findes i alle prislejer. Desuden får du her en utrolig praktisk og varm jakke, der samtidig giver et casual og moderigtigt look. Kombiner eventuelt jakken med et item i kraftigt strik for at understrege et casual-look.
None

None

Begge vinterjakker kan findes hos bestseller.dk

Den sporty vinterjakke

En sporty vinterjakke kan sagtens være både praktisk og moderigtig på samme tid. Vælg en i et enkelt og kort snit og brug den sammen med en par fede sneakers. Dunjakken er især god, da den kan holde dig dejlig varm på selv de koldeste dage.
None

None

Begge dunjakker kan findes hos peterhan.dk

Statementjakken

Den foregående sæson har budt på normcore, hvor sorte skinny-jeans og bluser og trøjer i grå og hvid har fungeret som keyitems. Denne tendens ændrer sig dog nu, med den overtagende trend ”Glamcore”, der modsat normcore byder på en farverig pallette af skøre materialer, farverige prints og nye mønstre. Tør du tage forskud på denne nye trend, så vælg en mere visuelt-eksperimenterende vinterjakke. Se vores forslag her.
None

None

Begge vinterjakker kan findes hos katoni.dk

The Bomber

Bomberjakken har været yderst populær denne sæson, både til piger og fyre, og den er et forsat hit, der også kan findes i kollektionerne for foråret. Vælg til vinter en bomberjakke med længde, eller en quilted inderside, sådan at du kan holde varmen hele vinteren igennem.
None

None