MAD & DRIKKE

ons, 07 feb 2018

Planlæg en mindeværdig studenterfest

Skal du gøre din studenterfest helt unik, så kan du overveje at holde den på et hotel.

Sommeren er en festlig årstid, som ikke blot byder på strandfester og bryllupper, men også studenterfester i lange baner.

 Det er stort at gennemføre en gymnasial uddannelse. En sådan bedrift bør fejres med manér, men hvor skal studenterfesten afholdes, hvad skal der serveres, og hvem skal inviteres? Disse og mange andre spørgsmål trænger sig på hos unge mennesker, som gerne vil gøre festen så hyggelig og mindeværdig som overhovedet muligt. Mangler du inspiration, så læs her, hvordan du kan planlægge en fremragende studenterfest.

Valg af lokalitet

 Valg af lokalitet er noget af det første, du skal tage stilling til, når du skal planlægge en studenterfest. Du kan jo ikke sende invitationer ud, før du ved, hvor festen skal holdes, vel? Det billigste, men bestemt ikke nemmeste, er at holde festen derhjemme. Denne løsning fungerer dog ikke for alle, idet man skal have meget plads for at huse et helt selskab. Indser du, at du umuligt kan finde plads til alle dine gæster i dit hjem, så bør du gå på udkig efter nogle passende festlokaler i nærområdet.  Skal du gøre din studenterfest helt unik, så kan du overveje at holde den på et hotel. Du kan eksempelvis tage Sinatur Hotel Storebælt op til overvejelse, hvis du leder efter et hotel, som kan leve op til dine krav til både lokaleindretning, mad og service. Sinatur Hotel Storebælt råder over dygtige, kreative og perfektionistiske kokke, som vil sætte en ære i at tilberede mad til din studenterfest. Er du nysgerrig, så læs mere her.

Tale

Nogle elsker at tale foran store forsamlinger - andre hader det. Sådan er vi så forskellige. Det er helt op til dig, om du vil holde en tale til din kommende studenterfest. Det skal du selvfølgelig kun gøre, hvis du føler, at du har noget på hjerte og i øvrigt føler dig tryg ved, at alles øjne er rettet mod dig. Du bør om ikke andet rejse dig op og sige tak for gaverne og fremmødet. Har du mod på det, så skriv en personlig tale, som du kan hive frem på et tidspunkt under festen. Få evt. en god ven til at give dig feedback på din tale, hvis taleskrivning ikke lige er din spidskompetence.

Vær tidligt ude med invitationerne

For at en fest skal blive god, så er det selvsagt vigtigt, at der dukker nogle gæster op. Er du interesseret i, at der skal dukke så mange gæster op som muligt, så skal du huske at udarbejde og sende invitationerne i god tid. Sender du først invitationerne ud et par uger, inden festen løber af stablen, så vil du opleve, at mange af de inviterede ikke kan deltage.
None

None