Michael Bublés "Love Tour" ruller ind i Royal Arena lørdag 26. oktober 2019.

Michael Bublé kommer til Danmark

Tidligere på året rygtedes det, at den canadiske crooner-konge ville indstille karrieren. Fans kan nu ånde lettet op – der er nemlig nyt album på vej fra Michael Bublé, som han tager på tour med i 2019 – og den kommer til Danmark i Royal Arena lørdag 26. oktober.  

Hele verden græd for Michael Bublé, da det rygtedes at den canadiske sanger måske var nødsaget til at indstille karrieren. Trods rygterne er Bublé dog ikke helt færdig med musikken endnu, for hans nye album love er lige på trapperne, og udkommer 16. november. Med det nye album følger også verdensturnéen Love Tour i 2019.

Det nye album handler netop om at genfinde kærligheden til musikken, i en tid hvor han egentlig havde lagt den på hylden. Albummet er blevet til i samarbejde med blandt andet stjerne-produceren David Foster, og tæller features med Cécile McLorin, Loren Allred og lidt hjælp på kor fra Charlie Puth på nummeret ’Love You Anymore’.

Hans sidste album To Be Loved gav ligeledes anledning til en dansk koncert i et udsolgt Forum i 2016. I august vendte Bublé tilbage til scenen efter en lang pause med shows i Dublin, London og Sydney, hvor han optrådte for mere end 150.000 fans. Her høstede den populære canadier roser hos både publikum og anmelderne:

“This is a man who holds the audience in the palm of his hand. His soaring vocals absolutely knock it out of the park.” – Sydney Morning Herald

“Bublé got down to the business of wrapping his golden tonsils around some of the most iconic songs of pop history.” -Daily Telegraph

Bublé har i sin karriere allerede gennemført fem udsolgte verdensturnéer, vundet fire Grammy Awards og solgt over 60 millioner plader. Med hans ubesværede store vokal og nonchalante karisma, er Michael Bublé blevet den mest fremtrædende neo-crooner i sin generation. Influeret af klassiske sangere som Frank Sinatra og Tony Bennett, og moderne artister som Harry Connick Jr., har Bublé i den grad tilegnet sig evnen til at sælge old-school jazz og popmusik for voksne.

I 2019 er han igen klar til at indtage verdens scener med croon og kærlighed – også i Danmark, når hans Love Tour ruller ind i Royal Arena.

MICHAEL BUBLÉ

ROYAL ARENA, KØBENHAVN – 26. OKTOBER

BILLETSALGET STARTER: 19. NOVEMBER, KL. 10.00

BILLETPRISER FRA: 555,- + gebyr

BILLETSALG: ticketmaster.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.