MODE & STIL

man, 28 nov 2016

Benzin i blodet?

Det bliver mere og mere almindeligt at lease sin bil.

Hører du til dem, der mere eller mindre har benzin i blodet og ikke kan få nok af hurtige biler og toptunede scootere, er der godt nyt til dig på flere fronter. De nye leasingmuligheder bringer nemlig drømmebilerne inden for rækkevidde for de fleste, og nye reservedelsbutikker på Internettet gør det muligt at skaffe den manglende scooter-del med få museklik. Kig med her, og få et par gode links.

Audi eller Ferrari?

Nu gik du måske og troede, at valget stod mellem Ford Fiesta eller en brugt Skoda Octavia, men sådan behøver det ikke være, hvis du drømmer om at kører rundt i en millionbil. Det bliver nemlig mere og mere almindeligt at lease sin bil. Det betyder i praksis, at den kun er til låns, men til gengæld kommer de helt dyre biler inden for rækkevidde. De helt dyre biler kræver dog en klækkelig førstegangsudbetaling, men derefter er den månedlige ydelse ikke så slem endda. Bliv klogere på privatleasing ved at besøge Danmarks største portal for leasing, hvor mere end 150 leasingforhandlere giver dig tilbud på spændende leasingaftaler. På portalen finder du nemlig også masser af information om de forskellige leasingtyper, og herunder også den almindelige privatleasing. Kort opsummeret kan privatleasing sammenlignes med en lejeaftale, hvor du betaler en førstegangsydelse og herefter et lejebeløb hver måned. Alt omkring værkstedsregninger, dækskifte og alle de andre ubehagelige overraskelser, er leasingforhandlerens problem. Du betaler dog selvfølgelig selv benzinen, samt forsikringer og vægtafgift. En af de helt store ulemper ved selv at købe ny bil, er de voldsomme værditab, som bilen udsættes for, særligt de første år. Det er ikke usædvanligt, at en bil taber 20-25% af værdien hvert eneste år, og det kan være trist at tænke på, når man måske ikke engang kan fælge med til at betale lånet ud i samme tempo. Den slags er du heldigvis helt forskånet for med en leaset bil, for tabet ligger hos den virksomhed, der har leaset bilen ud til dig. Til gengæld kan du så heller ikke trække renteudgifterne fra i skat, når du ikke har nogen. Selve leasingydelsen er nemlig ikke fradragsberettiget. Rækker budgettet trods alt ikke de drømmebilen, skal du ikke give helt op endnu, hvis du har et job, der indebærer meget kørsel. Flere og flere virksomheden leaser nemlig biler til medarbejderne, og det er ikke så unormalt, at en ekstra stor model kan indgå som en del af lønpakken. Kunne det være aktuelt i din situation, koster det jo ikke at undersøge sagen nærmere.

Reservedelen til scooteren er kun få klik væk

For blot få år siden kunne en defekt scooter- eller knallertdel være lidt af en katastrofe, særligt hvis maskinen var af lidt ældre dato eller en speciel model. At bestille en sådan del hjem gennem forhandlere i flere led, kunne tage uger eller endnu længere. I da klikker du blot ind på eksempelvis hjemmesiden hos KG Import, der har et rigtig stort udvalg af reservedele, tilbehør og styling til både scooter, knallert og motocross. Vælger du at handle hos KG Import, får du direkte adgang til 3500 kvadratmeter lager med mere end 17.000 varenumre. Virksomhedens 10 medarbejdere søger for hurtig ekspedition, så du kan være på landevejen i løbet af ingen tid. (Artiklen er sponsoreret)