MODE & STIL

man, 28 mar 2016

Forår i luften – er din garderobe ligeså forårsklar som dig selv?

Vi kender det alle sammen. Endelig siger kalenderen forår, men tøjskabet siger noget andet - nemlig varme trøjer og store jakker, som vi har gemt os i vinteren over. Der sker bare noget med os, når solen pludselig skinner og vi kan høre fuglene synge. Derfor skal der også ske noget med tøjskabet, inden vi springer ud i forårsvejret.

Når foråret banker på, går vi ofte i gemmerne for at tjekke, hvad vi egentlig rendte rundt i før det blev vinter, gråt og koldt. Det føles som evigheder siden og dermed også som det rette tidspunkt for en opgradering af garderoben, så den kan blive lige så forårsfrisk som vi pludselig selv føler os. Problemet er bare, man ikke lige kan finde det helt rigtige outfit til de lysere måneder og kommende påskefrokoster, da tøjet man har i gemmerne er lidt for ”last year”, samt ens omgangskreds har set de fleste styles fra sidste år. Desuden ville et par nye sko eller en lækker taske heller ikke være ad vejen for at pifte forårsfornemmelserne lidt op. Hos Milium kan du hjemmefra sammensætte nye outfits til forårets begivenheder og lysere dage. Milium er eksperter i de nyeste trends hvad angår tøj, sko, tasker og accessoires til kvinder og damer. Med hensyn til stilen har de øje for det feminine men rå og enkle look, hvilket betyder at tøjet er let at sammensætte på kryds og tværs. Milium fører mange forskellige brands, hvor mærker som Kenzo og Ganni blandt mange andre indgår. Desuden gør de deres ypperste for at holde sig opdateret med moden, så du kan få dækket dine ønsker om en skøn forårsgarderobe.  

Fit og forårsklar i fashion

I forbindelse med det gode vejr som foråret bringer, kribler det også for at komme i gang med træningen. I vinterperioden har man måske hygget sig lidt mere inden døre og gemt sig lidt væk i de varme trøjer. Pludselig foretrækker man i stedet en mere tætsiddende bluse og en kortere jakke, der ligesom følger med i sæsonskiftet fra vinter til forår. Men kroppen skal lige strammes op først! Enten vil man gerne ned i motionscenteret eller for en gangs skyld udenfor og lufte løbeskoene uden følelsen af at være fuldkommen frossen. Dog ved vi alle sammen, at træningen bare bliver lidt sjovere iklædt nyt træningstøj. Om ikke andet kan man fokusere på sit smarte outfit foran spejlet i centret, i stedet for at fokusere på sporerne af den ekstra hygge som vintermånederne har efterladt på sidebenene. Hos Milium udbydes der også lækkert træningstøj på hjemmesiden. Ikke bare hvad vi almindeligvis forbinder med kedeligt træningstøj, men derimod fashiontøj. Hvis du klikker dig ind på siden her vil du blive bekendt med flere helt unikke styles til din træning, da selveste Stella McCartney står bag designet af de unikke styles i samarbejde med Adidas. Således kan du føle dig lækker og moderig både udenfor og inden for træningscentret og dermed blive helt forårsklar.