MODE & STIL

fre, 23 mar 2012

Fri leg på den røde løber - Zulu Awards

OPDATERET: Zulu Awards 2012 – Den røde løber: De kendte om mode og stil

Den gennemgående stil på den røde løber ved Zulu Awards 2012 var tydelig: Der var ingen specifik!

De kendte kom i alt fra gallakjoler til et par sorte bukser og en pæn trøje, I en smoking, et jakkesæt eller i et par jeans og en T-shirt, en cocktailkjole eller en simpel buksedragt. Reglerne for hvad man burde, skulle og kunne have på, på den røde løber var i frit spil, og de kendte udnyttede muligheden for at fremvise et outfit, som de selv synes var fedt, men også som de følte sig tilpas i. Der var dømt fri leg omkring, hvor over-dressed eller under-dressed man skulle være.

På den røde løber fortalte de gerne om hvilken designer de havde på, hvad de sidst havde investeret i, og hvad de ville anbefale jer læsere at købe til den kommende sommer. Der var dog desværre ingen enighed, men en masse forskellige gode ideer.

None

None

 Amalie indtog som den første den røde løber i en smuk kort lyseblå kjole af couturedesigneren; Rikke Gudnitz. Hun ville selv ud og købe en masse feminine og korte kjoler til den kommende sommer.    
None

None

Stillettoes pigerne var alle klædt i sort, hvid eller pudderfarver, og så blændende godt ud i bl.a. Maria Larsen og Stine Ladefoged. Deres råd til den kommende sommer var pangfarver og sko med en ”buffalo” sål.    
None

None

Christiane Shaumburg-Müller var iført en smuk couturekjole, som var en 30års gave fra Rikke Gudnitz og smykker fra Sif Jakobs. Hun ville selv investere i højtaljede bukser med korte toppe til, lidt a la Beverly stil, og mente at det var på tide, at buksedragten blev lagt på hylden.    
None

None

Ibi Støvring var i en smuk, grøn kjole fra vintage og genbrugsbutikken Prag på Vesterbrogade. ”Den kostede kun 400 kr”. Hun anbefalede, at man brugte penge på gode bodystockings med blonder fra f.eks. Forrest & Bob.        
None

None

Ida Coor var i lædernederdel fra David Andersen, sko fra Gucci og smykker fra Sif Jakobs. ”Jeg har ikke helt styr på, hvad der er in i øjeblikket, da jeg stadigvæk er på barsel, men jeg synes, at alt hvad der kommer med David Andersen er fedt”.      
None

None

Aura var i en smuk kreation af Anne Sofie Madsen og sko fra Nicholas Kirkwood. Hendes sidste køb var en guld cardigan fra H&M. Hun anbefalede, at det man skulle købe til den kommende sommer udelukkende skulle være noget man selv synes var fedt, og havde det godt i. ”Andet kan ikke betale sig”.      
None

None

Ane Cortzen fra TV TV TV var i en sort buksedragt fra Anne Valerie Hash, hvid blazerjakke fra Zara og sko fra Gucci. Hendes sidste køb var en leopardplettet kjole i jersey fra Mads Nørgaard. Hendes råd til den kommende sommer var, at man købte en masse fine korte shorts i pastelfarver og tilsætte med en hvid t-shirt og et par flade sko, f.eks. ballerinaer.   Se også det komplette galleri fra Zulu Awards showet eller se det komplette modegalleri fra showet