MODE & STIL

tir, 29 nov 2016

Kid Ink kommer til Danmark

Billetsalget til KID INK -Up All Night Tour, starter i dag 29. november.

I 2012 bragede Kid Ink ind i toppen af iTunes' hiphop-liste, og siden da har intet kunne stoppe den unge rapper. Til foråret giver han sin hidtil største danske koncert i Store VEGA.

Los Angeles-rapperen Kid Ink, der også kan skrive producer på sit cv, er kommet for at blive. Han har givet udsolgte koncerter i Danmark flere gange, senest i både København og Aarhus sidste år, og i 2017 vender han tilbage med nyt materiale. https://youtu.be/ZroXHqakeuw?t=4 Kid Inks rolle som producer giver, i følge ham selv, en anden tilgang til det at skrive musik på, der adskiller ham fra andre rappere. Bland andet ved ikke blot at tænke på teksten men også melodi og harmonier, således at alt spiller sammen. Han er nemlig ikke bare en rapper, der spytter rim på rim ud; han tager sig tid til sine tekster og musik, og det har blandt andet ført til samarbejder med giganavne som Chris Brown, Usher og Pusha T. West Coast-rapperen har udviklet hurtigt i sin forholdsvis korte karriere, og på singlen ”One Day” reflekterer han over sin karriere i forsmagen på hans nye album, der forventes ude i 2017. I samme forbindelse tager Kid Ink på "Up All Night"-verdensturné. Den inkluderer heldigvis to danske shows, i både Aarhus og København. Med hits som ”Show Me”, ”Ride Out” og masser af spændende nye numre kan publikum godt se frem til to vilde aftener i selskab med en af L.A.'s mest fremadstormende rappere.

KID INK – Up All Night Tour

TRAIN, AARHUS: TORSDAG 6. APRIL STORE VEGA, KØBENHAVN: FREDAG 7. APRIL ICO-PRESALE (KBH): TIRSDAG 29. NOVEMBER KL. 9.00 BILLETSALGET STARTER (KBH): ONSDAG 30. NOVEMBER KL. 9.00 BILLETPRIS (KBH): 305,- + gebyr BILLETSALG: Ticketmaster.dk