MODE & STIL

man, 28 maj 2018

Kolde øl, god musik og kærlighed til fællesskabet

Kvinder, mødre og døtre troppede op for at se deres ungdomscrush fyre den af på scenen

"For lige præcis et år siden, blev vores bedste vens mødom taget lige præcis på denne festival” fortæller en af de fem sangere i bandet, De Danske Hyrder, efter deres første nummer. Der var ingen tvivl om, at folk forstod hvad drengen sang, i teltet var der stor fokus på øl, ungdom og sene aftner.

Tekst: Emma Andersen Thomsen Billeder: Sophie Baagø

De Danske Hyrder blev mødt af et fantastisk fremøde, set ud fra det talrige publikum, der troppede op i stimevis. Hele teltscenen hvor De Danske Hyrder spillede var fyldt, så de sidste publikummer måtte nøjes med en plads udenfor teltet. Det tog dog alligevel ikke gejsten fra publikum, hvis humør var himmel højt. Drengene fra De Danske Hyrder havde fra første fodtrin på scenen til sidste sang, publikum ved deres side. Drengene førte an og viste, hvordan armene skulle svinge, hvorefter hele publikum gjorde efter og sang med i flok. Samlet set forløb koncerten fantastisk godt, da drengenes performance var energisk, fræk og tilstedeværende. Folk havde kun fokus på musikken og at fejre Jelling Musikfestivals 30 års fødselsdag.

De gode gamle klassikere, som vi alle kender dem.

Tekst: Emma Andersen Billeder: Sophie Baagø  Kvinder, mødre og døtre troppede op for at se deres ungdomscrush fyre den af på scenen. Med kolde fadøl, grønne Gajolrør og smeltende hjerte, havde Tomas Helmig alle damernes opmærksomhed og lagde hele Jelling ned. Der var ingen tvivl om, at Thomas Helmig leverede en koncert der var helt exceptionel, ikke kun på charme, men også han performans, der var fyldt med lækre dansetrin, til en flot scenografi der var nøje gennemtænkt. Thomas Helmig kunne tilbage i 80’erne, og han kan stadig den dag i dag!