MODE & STIL

man, 14 maj 2018

Prisvenlige trådløse in-ear med super god lyd

RHA Audio MA650 Wireless er imponerende.

RHA Audio er måske ikke et af de mest kendte mærker, når det kommer til hovedtelefoner. De laver til gengæld nogle ret lækre produkter, og jeg har tidligere haft deres hovedtelefoner i hænderne, og de kæler altid for detaljerne og bruger nogle gode materialer.

None

None

RHA Audio MA650 Wireless, Pris: 809 kr. (749 kr. i HiFi Klubben) Tidligere har RHA Audio ikke lavet trådløse produkter, men dette er de kommet efter med. De har nemlig gjort deres MA-serie bluetooth kompatible, og jeg har fået deres MA650 Wireless hjem til test, og jeg kan allerede afsløre, at jeg er imponeret.

Lyd

Det er utroligt, at man kan få så meget lyd for så få penge. Faktisk synes jeg lyden er næsten lige så god som Sennheiser MOMENTUM Free og MOMENTUM In-Ear Wireless, der koster det dobbelte og i øvrigt er rigtige gode til prisen. Endvidere er de bedre end Sennheiser CX 7.0, der er i samme prisleje som MA650 Wireless. Hovedtelefonernes store force er den klare og skarpe lyd. Det er virkelig en fornøjelse at lytte til musik med dem. De har en fantastisk balance, og derfor kan man lytte til det meste musik med dem. Jeg har brugt dem til mange forskellige genre, og de kommer ikke til kort på noget tidspunkt. De har en rigtig god bund, top og mellemtoner. Jeg har dog oplevet et par gange, at bassen kun lige akkurat kan følge med, f.eks. i

Close Your Eyes

af Run The Jewel. Dette er dog petitteser.
None

None

Design

RHA Audio har alle dage lavet deres hovedtelefoner af kvalitets produkter. Her sparer de ikke på pengene, og dette gælder også disse in-ear. Hovedtelefonerne er primært lavet af silikone og metal, hvilket givet en følelse af kvalitet. Endvidere er pasformen perfekt. De sidder virkelig godt i ørene, og nakkebøjlen er meget behagelig, eftersom den er lavet lidt for stor, så klemmer den på intet tidspunkt. Derudover er den fleksibel, således at man kan smide den i jakkelommen.

Funktionalitet

I disse hovedtelefoner har man alt, man skal bruge. De har en virkelig god batterilevetid på 12 timer, hvilket også stemmer overens med faktisk brug. Endvidere er de sved og vand resistente, og de kan derfor bruges til at træne med. Fjernbetjeningen findes på højre ledning, hvilket er perfekt. Mikrofonen virker sublimt, og for folk, der taler meget i telefon, er dette et kæmpe plus.

Konklusion

Hvis jeg skulle ud og købe nogle trådløse in-ear mellem 500-1000 kr., så ville jeg utvivlsomt vælge disse. Det virker til at være et kvalitetsprodukt, og lyden er virkelig god. Jeg er meget imponeret, og her giver RHA Audio virkelig mastodonter, såsom Sennheiser, kamp til stregen. Dette er ikke bare gode hovedtelefoner til pengene, men disse er bedre end de fleste, der er dobbelt så dyre.  
None

None