MODE & STIL

ons, 29 mar 2017

Sådan bliver du godt klædt på til rejsen

Når du skal ud at rejse, er det vigtigt at have det rigtige overtøj med.

En vigtig del af din rejse er altid at have det rigtige tøj med. Det er virkelig irriterende ikke at være klædt ordentligt på til din rejse. Lige meget om du har det for varmt eller for koldt, vil det sætte en dæmper på ferien. Og det er træls at skulle starte din ferie med at gå ud og købe nyt tøj.

Vi har lavet denne guide i samarbejde med http://www.profil-rejser.dk/, så du kan blive klædt ordentligt på til din næste rejse. Profil-rejser arrangerer rejser til en lang række forskellige lande, deriblandt USA og Canada og flere destinationer i Asien og Afrika. Når du skal finde ud af, hvilket tøj du skal tage med på rejsen, er det selvfølgelig altid en god ide at tjekke, hvordan vejret er, der hvor du skal hen. Det kan du gøre ved at tjekke vejrudsigter via nettet. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at du tænker over, hvilket type tur du skal på. Hvis du skal ud at vandre, har du brug for tøj, hvor du nemt kan bevæge dig, og hvor det hurtigt tørrer, når du sveder. Hvis du skal på strandferie eller på solferie, har du brug for helt andre typer af tøj. Det er dog en god ide at huske på, at mange kulturer sydpå er mere konservative, end vi er i Danmark. Hvis du en dag skal på sightseeing og for eksempel besøge en kirke, kan der være krav om, at du har tøj på, der både dækker dine knæ og dine skuldre.

Overtøj er vigtigt

Når du skal ud at rejse, er det vigtigt at have det rigtige overtøj med. Det gælder ikke mindst, hvis du skal rejse i lande, hvor det er køligere, eller hvor det muligvis kan komme til at regne. Hos tøjbutikken www.rikkesolberg.dk har de et stort udvalg af forskelligt overtøj. Hvis du ikke har det rigtige overtøj i øjeblikket, kan det være en god ide at kigge på deres side og få noget inspiration. Hvis du skal på solferie, er overtøj måske ikke det første, du tænker på. Men hvis du skal flyve derned, kan det faktisk være en god ide at overveje i hvert fald at tage en bluse med, som du kan have på i flyet. I flyet kan der nemlig ofte være meget air condition, og det kan gøre, at du kommer til at fryse, hvis du kun har dit sommertøj med. Det er ærgerligt, at du starter din ferie med en forkølelse.

God idé med mange lag

Når du skal ud at rejse, kan det også være en god ide, at du tager tøj med, som du kan have udenpå hinanden. Det vil sige, at du kan tage flere lag på, hvis det er køligere en dag, og bare nøjes med et enkelt lag de dage, det er varmere. Det giver dig en god balance i dit tøjvalg. Når du skal pakke, er det også en god ide at tænke over, at dit tøj passer sammen. Hvis du skal kombinere det forskellige tøj til forskellige lag, vil det være smartest, hvis det hele passer sammen. Det vil sige, at det er en god ide, at både din kjole og din nederdel og bluse passer til den cardigan og den jakke, som du tager med. På den måde får du mange muligheder for at kombinere de forskellige sæt. Hvis du skal et sted hen, hvor der er risiko for regnvejr, kan det være en god ide, at du køber en smart regnjakke at have med. Hvis du køber en flot, åndbar regnjakke, kan du også bruge den som jakke de dage, hvor det ikke regner. (Indlægget er sponsoreret)