MODE & STIL

man, 08 jun 2015

Tinderbox offentliggør sine konferenciers

Tinderbox Festival den 26. - 28. juni 2015 har fået sine tre konferenciers

Peter Falktoft, Thomas Skov og Felix Smith er de tre stærke navne, der skal styre begivenhederne fra scenerne

Tinderbox offentliggør her til aften sine tre konferenciers, der er valgt med kraftig inspiration fra den konkurrence som Fyns Stiftstidende udskrev i samarbejde med Tinderbox. Fyns Stiftstidende bad læserne fortælle hvem de kunne tænke sig som værter på Tinderbox. Det blev et tilløbsstykke avisen nærmest ikke havde oplevet før, og der kom mange tusinde e-mails fra læserne. Vi takker for de mange interessante ideer - lige fra Thomas Treo til Monte Carlo blev foreslået imellem de mere end 100 forskellige navne. Vi har taget opgaven alvorligt og lyttet til forslagene og undersøgt hvem af de mest populære, der kunne tænke sig at være med som de første konferenciers på Tinderbox. Vi har i dag lavet aftaler med tre af de allermest populære navne på listen, om at være konferenciers på Tinderbox 2015:

Peter Falktoft

, kendt som Snebolden fra ”Monte Carlo” på DR3 og tidligere P3, samt fra sit samarbejde med Felix Smith i ”Saint Tropez” på P3.

Thomas Skov

, kendt fra sine egne TV programmer, startede ud som praktikanten i Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen,

Felix Smith

, kendt for sin værtsrolle på mange TV shows, ved bl.a. Dansk Melodi Grandprix, Danmark Har Talent og Klipfiskerne, samt programmet Felix Rykker Ind. Tre stærke navne, som vi glæder os til at se live, helt uden filter fra vores tre scener Blå, Rød og Gul, når Tinderbox åbner for første gang den 26 juni i Tusindårsskoven i Odense. MagicBox er en ren musikscene, med sit eget stærke momentum og imponerende line-up af verdens førende EDM navne, og har ikke en konferencier. LÆS OGSÅ: "Tinderbox offentliggør plakat og endeligt program"