MODE & STIL

søn, 21 aug 2011

White Trash Fashion - Artrebels // Trailerpark

Trailerpark Festivalen i København har de absolut mest stilsikre festivaldeltagere. Så hvis du skal have en chance for at få noget opmærksomhed, skal du IKKE satse på et sikkert og neutralt outfit. Jeg tog Sofie Nørregaard under armen, hun tog sit kamera, og sammen trampede vi ind på festivalen for at undersøge, hvad det kræver af gear at slæbe en rebel med hjem i jordhulen (eller til sine forældre …) Så hvis du vil til Trailerpark Festival (og det kan absolut anbefales) og gerne vil score, bringer vi her de bedste bud på, hvad der virkelig virker.        

GENERELLE SCORETRICKS

1) Drik dig godt i hegnet! 2) ID (gerne fake). Det er svært at imponere, hvis man ikke bliver lukket ind. 3) Penge til en taxa – med to cykler bagpå.

Frederikke 21 år (øverst)

Det afgørende er valget af sko/sneakers, helst New Balance, Vans, Converse eller blå Adidas (de gamle).

Agnete 21 år (tv)

Helst stramme sorte jeans, hvid loosefit T-shirt og gerne cap med flad shade. Gerne fuldskæg og hipsterhår (barberet i siderne og langt på toppen). Solbriller o.k., men KUN om dagen.

Dianna 21 år (th)

Afslappet udstråling med rigtig attitude. Sko og stil betyder ikke så meget. Mellem 21-22 år. Piger skal helst være naturlige i deres udstråling. De skal se sunde ud og gå op i deres udseende uden at bruge for meget makeup. Vi foretrækker flade sko. Vi kan godt lide piger, som har en selvsikker udstråling og som passer på sig selv. Højde og vægt skal bare hænge sammen.