Smukke Marie Palm gør karriere i den parisiske modeverden. Men snart venter også livets mørkesider

Modelivets glamour og menneskets mørke sider

Mens modeugen viser sig frem fra sin bedste side i København, er biografer landet over ved at gøre klar til filmen The Model, der ikke nøjes med at vise modelivets glamour, men også de mørke sider, som kan møde modeller, der forsøger at gøre karriere i en branche med mange fristelser.

The Model er et drama, der udspiller sig i den internationale modebranche. Filmen handler om den unge, danske fotomodel Emma (Maria Palm), der kæmper for det store gennembrud i den parisiske modeverden. Hendes rejse til det glamourøse liv som topmodel udvikler sig dog til et sandt drama, da Emma møder den attraktive og noget ældre modefotograf Shane (Ed Skrein). Emma bliver stormfuldt forelsket, og med Shane ved sin side begynder modebranchens døre at åbne sig for hende. Men snart opdager hun at kærligheden også har dystre facetter, og mørke sider i hende selv træder frem.

Det er filminstruktør Mads Matthiesen, der efter sin prisvindende debutfilm ”10 timer til Paradis” fra 2012, der står bag The Model. Filmen får premiere i danske biografer 11. februar.

2003628_themodel_still_2_dan_print

 

 

 

 

 

 

 

2003628_themodel_still_img1_dan_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.