MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 25 jan 2016

Ny single fra Annika Aakjær

Ny single og musikvideo fra sanger og sangskriver Annika Aakjær, hedder "Alt hvad jeg vil sige". Album release 19 februar.

Annika Aakjær siger følgende om ”Alt hvad jeg vil sige” :

"Jeg har altid været sådan en, der lavede de store opgaver natten inden, de skulle afleveres, og sløsede mig igennem gymnasiet. Sådan en der ofte snublede på målstregen. Jeg har aldrig helt forstået hvorfor, men svaret har langsomt sneget sig ind på mig. Det er fordi jeg altid har været bange for at gøre mig umage, fordi jeg både frygter at det går godt, og at det går galt. Så har det alligevel føltes mere trygt midt imellem, hvor jeg kunne sige, at jeg alligevel heller ikke gjorde mit bedste. Jeg har brugt de sidste par år på, at forsøge at bryde den vane og forsøge ikke at stå i vejen for mig selv.

Når jeg ser på den nye plade, kan jeg for en gangs skyld sige, at jeg har ydet mit allerbedste. Både fordi det var på tide, fordi jeg endelig turde, og fordi jeg har haft de rigtige omkring mig til at skubbe til mig og få mig derhen, hvor jeg gav mere af mig selv. Der ligger både frygt og frihed i at lægge de gamle vaner bag sig, og det er i høj grad det "Alt hvad jeg vil sige", og den kommende plade handler om."

https://www.youtube.com/watch?v=F6GM1ojPGtc&feature=player_embedded#t=3 De sidste 3 år har Annika Aakjær arbejdet på det kommende 3 album der udkommer 19 Februar 2016. LÆS OGSÅ: "Annika Aakjær er tilbage" Annika Aakjær, der har to anmelderroste plader bag sig, har denne gang taget et nyt udgangspunkt, som kan høres på en ny lyd, men i særdeleshed også i teksterne som i højere grad end tidligere er personlige, men stadig med Aakjærs velkendte humor og tekstlige substans. Annika Aakjærs nye single og kommende album er blevet til i samarbejde med den svenske producer Johan Eckeborn, som bl.a. har produceret Jonathan Johanssons plader. Det er 6 år siden Annika Aakjær sidst var pladeaktuel. I mellemtiden har hun spillet en masse solokoncerter, spillet med i flere film, en julekalender, skrevet titelsangen til en tegnefilm, skrevet musik til, og medvirket i teaterstykker, men de sidste 2-3 år har hun droslet ned for de aktiviteter for at lave det nye album. Annika Aakjær siger selv, at

”det har været en kæmpe drøm der gik i opfyldelse, at jeg har fået lov at lave film, tv og teater, det var egentlig min oprindelige barnedrøm, især at være med i julekalenderen, men jeg har samtidig fået bekræftet, at det at skrive sange og stå på en scene med mine egne ting, er det reneste kald der er i mig, at jeg ikke er mig selv hvis jeg ikke har spillet eller skrevet en sang længe, og den slags skal man jo tage alvorligt”

Annika Aakjær live:

02.03 TEMPLET. Lyngby. billetnet.dk 03.03 LILLE VEGA. København. billetlugen.dk. FÅ BILLETTER 04.03 POSTEN. Odense. billetlugen.dk 10.03 HUSET AALBORG. Aalborg. 11.03 BYGNINGEN. Vejle. billetlugen.dk. FÅ BILLETTER 12.03 HEADQUARTERS. Århus. UDSOLGT