MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 08 mar 2016

De danske singler har talt: Danmarks mest inspirerende kvinde er…

Kvindernes internationale kampdag fejres den 8. marts rundt om i verden

I forbindelse med kvindernes internationale kampdag har PARTNERMEDNIVEAU fortaget en undersøgelse om hvilken dansk kvinde der er den mest inspirerende i Danmark

.
Når man kigger på resultaterne er det ingen hemmelighed at vi er et samfund som støtter op om vores royale værdier. Danskerne støtter samtidig op om og er meget stolte over hårdtarbejdende succesfulde folk, som klare sig godt både i ind og udland og som viser vores samfund at det kan betale sig at knokle for succes.

På første pladsen

finder man den danske succesfulde erhvervsleder Stine Bosse. Hun har blandt andet været direktør i Tryg. Hun bestrider derudover en række bestyrelses poster, deriblandt formand for Flügger Danmark, Det Kongelige Teater, CONCITO, BØRNEfonden, Copenhagen Art Festival og Tele Greenland A/S, og I 2015 blev Stine Bossen formand for Europa bevægelsen. Bossen lå bland andet på en 33 plads på Time Magazines top 50 liste i 2010 over de mest magtfulde kvinder i verden. Men kan rolig sige at det er en velfortjent førsteplads.

På andenpladsen,

Lige i hælene af Stine Bosse, finder man selveste Kronprinsesse Mary. Kronprinsessen har altid haft en meget stor popularitet blandt danskerne, for blandt andet hendes store engagement i mange forskellige mærkesager som f. eks. Socialt arbejde og mobning blandt børn. Mary bliver set som en kæmpe inspirationskilde for mange danskere.

Tredige pladsen

indtages af udlændige, integrations- og boligministeren Inger Støjberg (V). Hun blev blandt andet beskæftigelsesminister og minister for ligestilling i 2009-10. Hun har blandt andet været meget oppe i medierne på det seneste med hensyn til flygtningedebatten.

Fjerde pladsen

indtages af skuespilleren Trine Dyrholm som blandt andet har vundet 5 Boldilpriser og otte Robertpriser gennem hendes karriere, og betragtes som en af Danmarks bedste skuespillerinder.I 2016 blev hun den første danske kvinde til at vinde en sølvbjørn for bedste kvindelige skuespiller ved en internationale filmfestival i Berlin.

Femtepladsen

på listen bliver indtaget af Dronning Margrete II. Dronningen har hele vejen i gennem været ekstrem vellidt, ikke kun blandt det danske folk, men hun er også en af de mest populære monarker i Europa. Hun har altid taget sin livsopgave meget seriøs og er en værdig repræsentant for Danmark i udlandet.
Nedenfor kan du se top 5 listen af Danmarks mest inspirerende Kvinder i 2016. 1. Stine Bosse 2. Kronprinsesse Mary 3. Inger Støjberg 4. Trine Dyrholm 5. Dronning Margrete II Kvindernes internationale kampdag fejres den 8. marts rundt om i verden. Dagen blev oprindeligt skabt i 1977 med det formål at fremme ligestilling mellem kønnene. De nordiske lande er alle forbilleder, når der kommer til ligestilling. FN kvindedags tema for i år er at arbejde for ligestilling og nå det inden 2030.