MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 13 jun 2016

Sindssyg Sommer Sindssyg

Jimilian er på gaden med 2 nye singler.

Nede i Maribo spytter drengene i FlexMusic hits ud som ingen andre. I starten af 2016 udgav de "Slem Igen", som har rundet 10 millioner streams, i april udgav de "Nede Mette", som har ligget nummer 1 på Spotify i de 8 uger den har været ude, og i dag udkommer Jimilian med de to singler ”Sommer Sindssyg” og ”Tid til mig”.

LYT HER

Jimilian har været i studiet med produceren Kewan (Hasan Shah, MellemFingaMuzik, Sleiman) for at lave ’Sommer Sindssyg’, som er lavet med en følelse af et år, der er startet rigtig godt for Flex Music – selskabet som Jimilian sammen med Blak (’Nede Mette’) og broderen Besmir har arbejdet på i mange år.

”Sommer Sindssyg handler om at være varm. Vil bare gerne give det jeg føler lige nu og det er en følelse af, at det går rigtig godt for Flexmusic lige nu,”

siger Jimilian om sangen Den anden single ‘Tid Til Mig’ er bedst forklaret som b-siden af vinylen – altså en ekstra single, som også skulle ud inden sommer. En sang der er lavet i samarbejde med Hedegaard, og som Jimilian selv beskriver som:

”’Tid Til Mig’ har meget at gøre med at få skabt tid til hinanden, da min tid er meget begrænset, fordi jeg har travlt for tiden. Den handler om at leve i nuet og bare nyde det. Fordi i morgen er ikke lovet.”

LÆS OGSÅ: "Upcoming artist, Jimilian, på gaden med ny single"