MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 27 jun 2016

Smadreland: DM I destruction, og metalmusik!

Vinderen af DM i destruction blev fundet på årets Copenhell Festival.

Noget jeg personligt havde set meget frem til ved årets Copenhell var Smadreland. Et område hvor man bliver lukket inde iført værktøjshandsker og en genstand, der kan ødelægge ting. Her er der tale om en forhammer, jernrør og andre ødelæggelsesværktøj. Hold nu kæft det er fedt!

 

Af:

Amir Amirian

Det er tydeligvis populært at smadre ting, og der var nærmest konstant kø for at komme ind og smadre en bil. Grundet populariteten havde festivalen også udvidet med en tilskuerplads, så man i fred (og sikker distance) kunne overvåge herlighederne. Der bliver smadret løs af piger og drenge, både unge og ældre, og alle har det sjovt. https://www.youtube.com/watch?v=vfKhX2CSpzE Højdepunktet for mig, kom da 4 gutter allierede sig om at tippe en bil over. Det lykkedes for dem, og der blev klappet fra både vagternes side af, samt de solkogte tilskuere. Det var da også imponerende hvor engageret de unge gutter var. At smadre en bil er vel heller ikke noget man for lov til hver dag. Vi fik sendt vores udsendt Amir ind i smadreland, hvor han hurtigt måtte konstatere, at dette ikke er noget, der er nemt. En forhammer vejer en del, og at svinge den med overbevisning, og hensigt på at smadre og ødelægge så meget som muligt, er hårdt. Amir begår sig dog fint, og hamrer løs på en bil. Det er også et dejligt syn, at se ens ven svede, og nyde at stå og hamrer løs!
None

None

Desværre fik jeg ikke set kåringen af vinderen af DM i destruction, da der i den grad var tætpakket. Jeg fandt dog ud af, at det var den samme vinder som fra sidste år. Der er tydeligvis tale om en metalhead, der tager dette alvorligt! Smadderland var i den grad fedt at se på. Og jeg vil vende tilbage til Copenhell næste år mere veltrænet og forberedt på at smadre løs på en gammel Citroen eller lignende. Let the hammering continue!