MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 05 jul 2016

7 toilettanker fra Roskilde Festival

Et af de mere poetiske lokumsdigte fra toiletvogne på Roskilde Festivalen

Alle, der har været på festival, kender dem. Festivaltoiletterne og deres umiskendelige stank af ølmave-indhold, som har fået lov til at lumre i solen en hel dag uden muligheden for at blive skyllet til de evige afføringsmarker. Men festivaltoiletterne bliver ikke kun brugt til at lade vandet eller tømme tarmene. De fungerer også som lærred for alskens tanker. TJECK har undersøgt toiletpoesiens mange kategorier.

Tekst og foto:

Emilie Hendel Møller

  1. Kærlighedserklæringer

Det er sent om natten, og mens du ordner dit ærinde, bliver du lidt sentimental. Du finder sprittuschen frem og skriver en kærlig hilsen til din udkårne, din ven eller menneskeheden. ”
None

None

Roskilde elsker jer
None

None

Tinne er smuk
None

None

Tun i olie. I love you

2.

Hadebeskeder

I den modsatte ende har vi hadebeskederne. Du er træt af det hele og især af din flirt, en anden camp, en bestemt musiker eller bare verden i al almindelighed.”
None

None

Fuck Camp Posthus. Seriøst
None

None

Fuck dig Sara! DØØØØ!

Hallo FUCK DRAKE  

3. Kontaktannoncen

Enten er du blevet småliderlig af alle de lækre festival gængere, tager chancen og skriver en lummer besked med dit nummer – eller også vil du bare gerne pranke din ven og skriver en lummer besked med hans eller hendes nummer. Det sidste er nok det mest sandsynlige. (Her har vi droppet billeder. De telefonnumre, der bliver skrevet på Roskilde-toiletterne, bliver på Roskilde-toiletterne)  

 

4. Tegninger

Du befinder dig i plastikbåsen med en sprittusch i hånden og får pludselig lyst til at udleve din indre kunstner. Selvom du aldrig kommer til at slå rigtigt igennem, kan du glæde dig over, at rigtig mange mennesker kommer til at se netop dette værk.
None

None

En løve (tror vi nok)

Citater og rim

Du har fået et par øl indenbords og føler dig pludselig i det hjørne, hvor du skal dele noget af din visdom med verden. Desværre kan du ikke rigtig selv finde på noget at sige, så du skribler et citat eller rim, som du engang har hørt.
None

None

Life is like a box of chocolate vodka juice. You never know what you gonna get.
None

None

Some come here to sit and think. Others come to here to shit and stink…

5. Random statements

Måske føler du faktisk, at du har noget klogt at sige. Det virker typisk mere genialt i øjeblikket, end det ser ud dagen efter, men i det mindste er det ofte ret underholdende læsning for de andre toiletgængere.
None

None

Min røv bløder
None

None

Trætte klunker og raske drenge

6. Skriftemål

Der kan ske mange ting på en festival – også ting, man fortryder. Måske kom du til at tisse i din vens gummistøvle? Måske har du kastet op på nogens telt? Bare rolig! Toiletvæggen er din ven, og her kan du lette dit hjerte.
None

None

Forgive my sins. It’s forgotten.  

Faktaboks:

Roskilde Festival stiller 3.120 toiletter og pissoirs til rådighed for sine 100.000 gæster, som i løbet af festivalen bruger cirka 4.5000 kilometer toiletpapir. Det er nok papir til at nå en tredjedel rundt om jorden.

Kilde:

www.roskilde-festival.dk