MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 16 aug 2016

Du har travlt, du studerer, du er på SU – Sådan træner du på budget!

Det behøver ikke koste en formue at træne sin krop. (Colourbox)

Alle vil genre være i topform, men det her med at få råd til at tage i fitnesscenteret kan være lidt af en udfordring på SU. Det her med at tage hele vejen ned i fitnesscentret på en regnvejrsdag er heller ikke alitd ligetil

Heldigvis findes der lifehacks, som gør det muligt for dig at opnå din drømmekrop – Denne guide er både til drenge og piger.

Her kommer guiden:

1.

Først identificer dine træningsmål. Vil du være stor og buff, tabe kropsfedt, eller stramme numsen op? Gør det klart for dig selv, hvorfor du vil i gang med træningen Det hjælper nemlig på motivationen, når har gjort det helt klart for sig selv, hvorfor man starter på træning. Måske var du tyk som lille, måske vil du gerne imponere piger eller måske vil du bare gerne være stolt af din krop. Når du har svært ved at finde motivationen, skal du bare tænke på, hvorfor du startede i sin tid! Så kommer motivationen igen.

2.

Træn jævnligt hjemme og gerne udenfor, hvis du har mulighed for det. En ide kan være at bestille et par billige kettlebells, da man kan træne hele kroppen effektivt med kettlebells. Styrketræningsøvelser med kettlebells er oftest meget funktionelle, hvilket betyder, at hele kroppen aktiveres på én gang, hvilket giver gode og hurtige træningsresultater. Et godt sted af finde billige kettlebells er her på Nettofitness.dk. De har prisgaranti også. Ellers kan det være at du kan finde nogle brugte på DBA eller lign. Faktisk har Nettofitness.dk også et stort brugtlager, så du kan give dem et kald og spørge om de har nogle ekstra billige brugte kettlebells liggende. Herudover kan du komme rigtig langt ved at træne kropsøvelser som armbøjninger, single leg squat, mavebøjninger, mm.

Et træningsprogram kunne være:

20 x 3 armbøjninger 10 x 3 single leg squat 15 x 4 kettlebell swing 15 x 4 kettlebell shoulder press 15 x 3 kettlebell rows 10 x 3 kettlebell bicep curls

3.

Spis flere grøntsager, da det er billigt og godt for vægttab, da kalorieindholdet er meget lavt. Reglen er som følgende: Skal du have store muskler, så skal du spise meget. Især protein. Vil du tabe dig, så man kan se dine muskler, skal du spise mindre. Det smarteste vil være, hvis du lærer dit ligevægtstal at kende, så du ved, hvor mange kalorier, du forbrænder om dagen. På den måde ved du, hvor meget du ca. Skal spise for enten at tage på i muskler eller tabe dig i fedt.

4.

Et trick som meget få kender til, er det her med at tage direkte kontakt til en butik og spørge om de vil give dig et godt tilbud på et produkt, eller om de måske har et restlager, du må komme og se på. Det er simpelthen bare at give dem et kald! Skatehouse.dk har et restlager, som man kan komme og se, hvis man giver dem et kald fx De har masser af sportssko og sporttøj som kan bruges, hvis man skal i form. De har butik i både Odense C på Jernbanegade 12, og Århus på Guldsmedsgade 28.

5.

Planlæg din kommende dag aftenen inden. Sørg for at have smurt en ordentlig madpakke med det næringsindhold, du har brug for, hvis du skal have større muskler. Man siger at man typisk skal have 2g protein pr. Kilo kropsvægt for at tage på i muskelmasse. Ved at planlægge dine måltider og dine aftaler er du også sikker på, at du ikke kommer til at ende på Mac Donalds eller lignende, fordi du lige pludselig bliver sulten. (Artiklen er sponsoreret)