MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 31 maj 2018

3 ideer til en produktiv sommerferie

Sommerdagene kan bruges til meget andet end solbadning og afslapning.

Sommerferie er snart over os, og for de fleste står den på ren afslapning og besøg af familie og venner. Men for nogle kan sommeren blive lang, hvis man ikke har noget at tage sig til. Derfor får du i denne artikel 3 ideer til ting du kan tage dig til, hvis du ikke lige ved hvad du skal bruge tiden på henover sommeren.

Få dig en ny hobby

Er sommerdagene ved at blive lange og har du efterhånden fået solbadet og slappet rigeligt af, så kan det være, at det er tid til at kaste sig ud i et nyt projekt - måske en ny hobby, som du kan dyrke samtidig med at du nyder sommervejret. En super sjov hobby, hvor du kommer ud og nyder vejret samtidig er fotografering. Fotografering er populært som aldrig før og du kan sjældent gå en tur i skoven eller ved stranden uden at møde en amatørfotograf, som er på jagt efter det perfekte billede. Alt du behøver for at komme i gang med at fotografere er et spejlreflekskamera. Disse kan fås i mange kvaliteter og priser, så vælg et godt mellemklassekamera, du kan sandsynligvis ikke mærke forskel på det og de dyreste kameraer alligevel. Når du har kameraet på plads, skal du lære at bruge det korrekt (ikke auto-funktionen). Her kan vi anbefale dig at tage et fotokursus, hvor du lærer alle de grundlæggende ting. Et fotokursus koster ikke alverden, og det sikrer, at du får det optimale ud af dit spejlreflekskamera, som sikkert har kostet langt mere end hvad kurset vil koste. Linket ovenfor er til siden WeTeach.dk, hvor du kan tage et fotokursus online, men der findes selvfølgelig også fysiske alternativer, hos f.eks. FOF, hvor du møder op og modtager undervisningen sammen med en masse andre foto-nørder.

Lær noget nyt og styrk dit CV

Hvorfor ikke bruge tiden på noget, som du kan bruge fremover? Hvis du f.eks. efter sommeren skal hen og søge job eller blot kunne tænke dig at styrke dit CV, så kunne det f.eks. være en ide at tage et kursus af en eller anden slags, så du kan skrive noget nyt på dit CV eller blot hævne dit niveau. Du kunne eksempelvis kaste dig ud i et Excel kursus, således at du efter sommerferien kan tilføje ”ekspert i Excel” på dit CV. Det lyder måske lidt kedeligt, men når sommeren er ovre, vil du være glad for, at du brugte tiden produktivt i stedet for at ligge og sole dig hele dagen. Hos NemProgrammering.dk kan du f.eks. tage et online Excel kursus, som du kan sidde i skyggen og følge mens du nyder en kold øl!

Besøg din familie

Du har med garanti familiemedlemmer, som du sjældent ser. Hvad med at besøge dem, nu hvor du har tiden? Det kunne eksempelvis være tante Olga fra Mors, som du sidst så for 2 år siden. Tag en tur til Mors, gør en tur ud af det, og få besøgt Olga – hun vil med garanti sætte stor pris på besøget du får fjernet din dårlige samvittighed over at have for travlt i hverdagen til at se alle i din familie.
None

None