MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 17 apr 2015

30.000 ekstra Hairspray-billetter i salg

Den danske udgave af musicalen Hairspray har premiere i Tivolis Koncertsal marts 2016

Med næsten et år til premieren, den 10. marts 2016, på musicalen Hairspray i Tivoli, er publikumsinteressen på forhånd så stor, at spilleperioden efter kun fire ugers hektisk billetsalg nu forlænges med yderligere tre spilleuger.

Allerede nu har helt præcist 20.561 sikret sig billet til Broadway-hittet, der bl.a. har Silas Holst, Lene Nystrøm og Caroline Henderson på rollelisten. Nu får endnu flere musicalfans mulighed for at opleve den internationalt prisvindende Broadway-musical, der har gallapremiere torsdag den 10. marts 2016 i Tivolis Koncertsal. Den flotte start på billetsalget betyder konkret, at der nu sættes yderligere 30.000 billetter i salg til det musicalelskende publikum, der åbenlyst er sultne efter endnu flere store musicalopsætninger i Tivoli.

Caroline Henderson om sin medvirken Hairspray:

"Jeg glæder mig helt utrolig meget til at spille med i Hairspray, og jeg ser meget frem til at arbejde med forestillingen og ikke mindst ser jeg frem til samarbejdet med et herligt cast. Hvor er det dejligt, at så mange mennesker allerede nu har købt billet til forestillingen, og jeg kan love dem et brag af en fest, da Hairspray på alle måder er en forestilling med en virkelig god og vedkommende historie.”

Stjernetungt musicalhold

Udover talentfulde Silas Holst, Aqua-stjernen Lene Nystrøm og den anerkendte sangerinde Caroline Henderson, så tæller Hairspray-holdet også navne som Martin Brygmann, Julie Zangenberg, Johannes Nymark og Jesper Lohmann. Sammen med et 30 mand stort ensemble af dansere, sangere og musikere skal de fyre op for festen i Tivolis Koncertsal til næste år. Nikolaj Koppel, Underdirektør for Kultur, om det flotte billetsalg:

”Med næsten et år til premieren er det overvældende, at allerede omkring 20.000 har sikret sig billet til Hairspray. Det bekræfter os i, at vi har landet en fantastisk musical – og ikke mindst håndplukket et cast, der er spækket med kvalitet, musikalitet og humor. Det bliver et show, man ikke skal gå glip af.”

International musicalsucces

Hairspray har hevet et hav af internationale priser hjem og spillet med stor i succes i bl.a. New York, London og Stockholm. Tivoli har i et samarbejde med Thomas Langkjær Entertainment sikret sig rettighederne til at sætte den anmelderroste og prisvindende musical op i Danmark. Tivoli har gennem en årrække fået opbygget en solid musical-fanskare, hvor bl.a. Mamma Mia, Grease og senest Dirty Dancing, der lige nu spiller for fulde huse i Tivolis Koncertsal, har trukket tusindvis af begejstrede publikummer til Tivolis sale. Med den anmelderroste musical bliver der mulighed for at stifte bekendtskab med endnu et internationalt musicalhit på dansk jord. Her fortæller Lene Nystrøm om sin medvirken: https://youtu.be/UpnF7xgY2FU?t=15 Om de medvirkende: