MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 25 jan 2018

Alt det bedste til dit look

Sneakers er måske den skotype, som passer til flest forskellige look.

Er du klar til en artikel, hvor det handler om at finde de nye trends, sætte tøjet rigtigt og få dig selv i gear til det helt rigtige look? I så fald er du kommet til det rette sted, for det er præcis, hvad det kommer til at handle om. Her får du nemlig råd til, hvordan du optimerer dit look og fremstår endnu stærkere.

Der findes næppe en kerneformel på, hvordan man bærer sig ad med at få det helt rigtige look. Nogle har det bedst, når de fremstår afslappede, imens andre skal have det hele til at sidde snorlige. Der er dog nogle overordnede ting, som langt de fleste kan identificere sig med, og som er vigtige for alles fremtoning, og det er netop nogle af dem, vi kigger nærmere på her. For hvordan skaber man egentlig det optimale look? Det handler om, hvad man befinder sig bedst i, hvordan ens kropsbygning er og andre ting, som skal spille sammen med tøjet.

Skoene er vigtige

Der er ikke noget som de helt rigtige sko, og når man endelig har fundet dem, kan det nærmest føles som om, de passer til alt, man tager på. Man behøver dog naturligvis ikke begrænse sig til en slags sko, for der er altid noget, som passer bedre, end andet. Sneakers er måske den skotype, som passer til flest forskellige look. Det er klart, at hvis man dresser op i sit fineste puds, så er det ikke altid det bedste med et par Nike Free, men det er så også nærmest det eneste, det ikke kan gå til. Sneakers har den fordel, at de kan bruges til de mest uformelle sammenhænge, men de kan også passe til et pænt sæt tøj. Særligt hvide sneakers kan passe godt til det pæne look, men så skal de altså også holdes rene og pæne. Find et udvalg af sneakers til damer her.

Tilbehør

Alt det, man ikke prioriterer højst, har selvfølgelig også en betydning. Accessories er altid noget, der bliver lagt mærke til, fordi det ofte skiller dig ud fra andre, eller fra dig selv måske. Det kan være det helt rigtige smykke eller et ur, som passer perfekt til din arm. Gør op med dig selv, om dit tilbehør skal være enkelt og prangende at se på, eller om du måske nærmere leder efter en blanding. Find flotte smykker og ure her: www.anytimebrovst.dk/.

Udstråling

Der er ingen tvivl om, at udstrålingen er vigtig, og at den er helt afgørende for, om man passer godt til sit tøj. Hvis man ikke udstråler en vis selvtillid blandet med tilpas ydmyghed, så fungerer tøjet sjældent uanset hvad. Tænk over, hvordan du arbejder med din udstråling, hvis du har problemer med den. Har du ofte fået at vide, at du har en lidt indadvendt eller negativ attitude? Måske er det slet ikke din intention, og så kan du arbejde med den hen ad vejen. Det kan ofte gøre en kæmpe forskel både i private og faglige sammenhænge.
None

None