MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 08 apr 2013

Amanda synger videre efter X Factor

”Jeg kom ikke for at få, jeg kom for at give”

, siger Amanda. Hun var blevet udnævnt til storfavorit i medierne men endte som nr. 4 i årets X Factor. Nu er planen at fortsætte ad musikkens vej. Af Anne Kildegaard Hansen Amanda og hendes familie trængte til ferie efter et par hektiske måneder i mediemøllen, så de tilbragte påskeugen i Dubai. “Jeg har ikke skulle tænke så meget over tingene. Men nu hvor jeg så er hjemme, skal jeg til at træffe beslutninger og tage stilling til en masse ting. Det er lidt kompliceret... Men jeg håber på at få noget musik på benene,” siger Amanda optimistisk. Som mange ved, endte X Factor med, at Chresten tog guldet med ud af Boxen i Herning. Amanda var også på scenen en enkelt gang. ”Det var fedt, men også lidt svært,” siger hun om sin egen optræden den aften. “Jeg havde håbet på selv at stå i den finale. Jeg følte lidt at noget blev taget lige for næsen af mig. Det svarer lidt til, hvis nu mor og far hev den store julegave ud af hænderne på dig.”  

Oplev X Factor-deltagerne live

I de kommende måneder optræder Amanda rundt omkring i landet både alene og sammen med Chresten, Wasteland og Karoline. 3. maj : Stændertorvet, Roskilde: Amanda 4. maj : NRGI Arena, Århus: Amanda 4 maj : Legoland, Billund: Chresten, Karoline, Wasteland, Amanda og Anna & Lusanda Se det fulde program på www.dr.dk/DR1/xfactor

Amanda glæder sig helt vildt meget til at optræde: “Jeg har allerede været ude til et job i Frederikssund, og det var super fedt!” Til sidst snakker vi om fremtiden, og Amanda siger: “Jeg vil virkelig, virkelig gerne være musiker. Det er min drøm, og jeg håber, den kommer til at gå i opfyldelse.” Måske bliver hendes kunstnernavn Amanda Sofie, for det er hele hendes navn. Men det er ikke sikkert endnu.