MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 19 jun 2017

Badminton – en sjov sport for alle

Badminton er en sjov sport der kan dyrkes af folk i alle aldre (Colourbox)

Badmintonsporten er meget populær i Danmark, nok ikke mindst fordi den kan dyrkes både ude og inde, og på alle plan af folk i alle aldre. Det er sjovt at spille badminton, som kan dyrkes næsten alle steder, da den i modsætning til tennis ikke kræver et specielt underlag. Det vigtigste er en god badmintonketcher.

Badminton kom til Danmark for hundrede år siden via England. Badminton er navnet på et gods i Gloucestershire i det sydvestlige England, hvor fjerboldspillet første gang blev vist for den britiske overklasse under et selskab, hertugen af Beaufort holdt i 1871. Herefter hed spillet “badmintonspillet”. Indtil da var det mest kendt blandt britiske officerer udstationeret i Indien, hvor det havde sin oprindelse. I 1925 blev den præsenteret offentligt på konkurrence plan. Til Danmarkspræmieren stillede fire mænd op, og der var seks tilskuere. 25 år efter var Danmark en af verdens stærkeste badmintonnationer. I dag findes der ca. 600 badmintonklubber over hele landet, og i 2016 var 87.157 badmintonspillere medlem af en forening. Dette skyldes nok ikke mindst de fremragende verdensplanspillere Danmark har og har haft gennem tiderne. Udstyret er dog, ligesom ved andre sportsgrene, ikke noget man skal gå ned på. For at få den største glæde ved sporten skal der ikke spares på udstyret, så prøv et besøg hos Badmintonshoppen.dk der har alt man har brug for indenfor badminton udstyr og påklædning, især et stort udvalg af badminton ketchere. Når du køber en badmintonketcher, så er det vigtigt, at du får en ketcher der passer til dig. Alt efter om du er begynder, let øvet eller øvet, samt hvor meget og hvordan du spiller, så er der en ketcher der passer bedst til dig. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte Badmintonshoppen med henblik på at få en kompetent rådgivning i forbindelse med køb af din badmintonketcher.
None

None

Bag webshoppen står Torben Kulmbak der har spillet badminton siden han var barn, spillet i 1.division, og nu er spillende træner i en danmarksserieklub. Når du køber en badmintonketcher, så er det vigtigt, at du får en ketcher der passer til dig. Alt efter om du er begynder, let øvet eller øvet, samt hvor meget og hvordan du spiller, så er der en ketcher der passer bedst til dig. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte Badmintonshoppen med henblik på at få en kompetent rådgivning i forbindelse med køb af din badmintonketcher. På Badmintonshoppen findes der et stort udvalg af både Yonex og Forza. Samt de nye mærker Li-Ning og Carlton samt Victor. (Indlægget er sponsoreret)