MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 14 mar 2018

Billige og gode in-ear høretelefoner af Norsk DJ

Kygos E4/600 BT letvægt in-ear til daglig- og sportsbrug.

Den norske DJ Kygo er kendt over hele verden for hits såsom, It Ain’t Me og Firestone. Det er dog ikke, som ved, at han har sin egen tøj- og høretelefonserie. Han er dog heller ikke den eneste musiker, der har udgivet tøj eller høretelefoner i eget navn, men modsat mange andre, så har Kygo valgt at skabe set helt eget brand, og ikke blot lægge navn til en serie hos et allerede kendt mærke. Jeg har fået Kygos E4/600 BT hjem, som er nogle letvægt in-ear, der både kan bruges til dagligdagen og sportsbrug.

None

None

Kygo E4/600 BT. Pris: 449 kr. (fundet til 347 kr. på pricerunner)

Lyd

Det er vigtigt at gøre klart fra starten, at man ikke kan forvente perfekt lyd fra hovedtelefoner i denne prisklasse. I stedet skal det være en fornuftig lyd. Det må man bestemt sig det er. Den har en fin bas, godt med mellemtone og en fin top. Endvidere har lydbilledet en fin bredde, men den kunne være bedre. Derudover kunne jeg godt bruge at lyden er mere skarp. På Kavinskys Night Call lyder lilletrommen ret flad, og i Hotel California kan man høre at lyden er en smule indelukket. Faktum er dog, at lyden er god når man tager prisen i betragtning, og man skal en del længere op prismæssigt for at finde lige så god lyd.
None

None

 Design & Funktionalitet

Kygo har her lavet nogle meget neutrale in-ear, hvilket jeg er ret glad for. De gør ikke meget væsen ud af sig, men samtidig er de pæne. Jeg har dem i hvid, men man kan også få dem i sort, grøn, rød og blå. Endvidere er det muligt at spænde hovedtelefonerne ind, således at de også kan bruges til sportsbrug. Derudover har den en fjernbetjening, hvori der er en mikrofon og i venstre del af ledningen er batteriet. Dens batterilevetid er ca. 6 timer uafbrudt, hvilket godt kunne være bedre. Til hovedtelefonerne medfølger der en opbevaringstaske.

Konklusion

Du finder ikke billigere hovedtelefoner til så få penge. De eksisterer bare ikke! Når man så faktisk tager i betragtning, at det er gode in-ear så kan jeg ikke være andet end ekstremt imponerende. Disse hovedtelefoner er bedre end Plantronics BackBeat Go serie, samt Philips Action Fit. Faktisk skal man op på omkring 600 kr. for at finde in-ear af samme kvalitet til 350 kr., så er det et røverkøb.
None

None