MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 12 okt 2016

Her får du de billigste tv-kanaler

Der er mange penge at spare ved at vælge den rette tv-pakke.

Pristjek på tv-pakker delt op i lille, mellem og stor pakke viser, at der er mange penge at spare. Kvaliteten af TV-pakkerne varierer ligeledes meget.

Der er mange penge at spare ved at vælge den rette tv-pakke. Der er dog stor forskel på kvaliteten hos de forskellige udbydere, og du bør derfor først definere dit behov, og bruge det som udgangspunkt, når du vælger teleudbyder. Både med hensyn til de kanaler der er i tv-pakken men også billedkvalitet. Samlino.dk har set på priserne på tv-pakker på det danske marked. Oprettelse og betalingsgebyrer er inkluderet i undersøgelsen, hvorefter prisen for 6 måneder er regnet ud, da dette ofte er bindingsperioden. Samtidigt viser sammenligningen, hvor mange af 8 top kanaler der er inkluderet i pakkerne. Det viser analysen: Den billigste løsning for henholdsvis lille, mellem, og stor TV-pakke.
None

None

Telia var det billigste selskab for TV-pakker i den lille kategori. I deres lille pakke får man TV ca. 4 gange billigere end det dyreste selskab Boxer. Dog får man alle de 8 top kanaler med Boxer og kun 2/8 med Telia. Man får 15 kanaler i pakken fra begge selskaber.
None

None

For mellempakken var Stofa billigst med 4/8 top kanaler, og deres pakke koster samtidigt under halvdelen af det dyreste, som igen var Boxer. Med Boxer får man til gengæld alle 8 top kanaler med og 36 kanaler i alt, hvilket er 10 mere, end hvad man får fra Stofa.
None

None

Telia er billigste løsning, hvis man ønsker den store TV-pakke med en løsning med 5 ud af 8 top kanaler til en pris under halvdelen af det dyreste selskab. YouSee var dyrest, men tilbyder 7 ud af de 8 top kanaler. Med Telias store pakke får man 47 kanaler og med YouSee får man 54.
None

None

Kriterier:

  • Skal tilbyde TV.
  • Prisen skal kunne findes online.
  • BEMÆRK: (For at få Fullrate TV skal man have Fullrate bredbånd, hvilket kommer oven i prisen). DR’s kanaler indgår ikke i listen over mest sete kanaler.

  • Vi tjekkede hvert selskabs priser på TV. For nogle af dem har vi indtastet en vilkårlig adresse, da det bliver efterspurgt på hjemmesiderne – disse adresser er noteret. Vi har sammenlignet priser på både lille, mellem og stor TV-pakke. De består henholdsvis af ”op til 20 kanaler”, ”21-40 kanaler” og ”over 40 kanaler”. De tre forskellige størrelser har fået et skema hver, som viser, hvilket selskab der er billigst for hver af dem. Samtidigt viser vores undersøgelse, hvor mange af de 8 mest sete kanaler, man får med i TV-pakkerne.