MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 26 mar 2015

Bliv rejseklar

Er du klar til din næste ferie?
Planlægger du din næste rejse? Så er der nogle små råd at hente her. Det er ting, som man ikke altid lige selv tænker over, men som er gode at huske på, når man skal ud at rejse.

Find din perfekte rejse

Det første der skal gøres, er selvfølgelig at finde den rejse, som du ønsker. Der er mange muligheder inden for storbysferie, strandferie og oplevelsesferie – det er blot dig selv, der vælger, hvad det skal være, hvor turen går hen, og hvor længe. Så kig allerede nu på rejser. Måske du er heldig at spare en masse penge.

Pak de vigtigste ting

Du skal altid vurdere, hvilken type ferie du skal på. Er det strandferie, er det vigtigt du har badetøj, håndklæde og solcreme med, hvor man ved en storbysferie ikke har behov for helt samme ting. Der er det mere nogle praktiske sko og tøj der er vigtigt. Det nemmest er, hvis du laver en liste over, hvilke ting du skal have med i kufferten, og på den måde kan du også se, om du mangler at købe nogle af tingene. Mangler man lige solcremen eller er det en god bog, så kan du nemt finde ud af det med en pakkeliste.

Husk mobilen

Det kan godt blive dyrt at rejse, hvis man har mobilen med og bruger data og telefoni. Du kan med fordel tjekke op på de forskellige mobilselskaber, og se hvilke der tilbyder noget ekstra. Det kan enten være at udlandstelefoni er med i prisen, kan tilkøbes eller noget helt andet. Fx tilbyder Zenji et gavekort på 100 kr. hver måned, som du blandt andet kan bruge til at købe de ting, som du mangler til ferien. Men sørg for at slå din mobiltelefonsvare fra inden du tager afsted og brug telefonen mindst muligt, så du ikke får en kæmpe regning.

Inden afrejse

På afrejsedagen kan det være svært at overskue, om man har husket det hele. Det vigtigste er pas og penge, da du på den måde, altid kan købe de ting du har glemt. Andre ting, som er vigtige at huske, inden man forlader ens hjem til fordel for ferie er:
  • Tøm køleskabet
  • Tøm skraldespandene
  • Sluk/skru ned for varmen
  • Luk vinduerne og lås dørene
  • Husk pas, penge og billetter
Med ovenstående råd burde du være klar til din næste rejse, lige meget hvor turen går hen.