MUSIK INTERVIEW & TRENDS

lør, 05 dec 2015

Bluetooth hovedtelefoner der er aktiv lyddæmpende

Tager man hovedtelefonerne af sættes musikken automatisk på pause

Anmeldt af:  Amir Amirian

Plantronics BackBeat Pro, pris: 1.999 kr.
None

None

Lyden i disse hovedtelefoner er virkelig gode. Lyden er faktisk noget nær perfekt og i forhold til BackBack Sense, så har disse hovedtelefoner en del mere bund i. Dette gør, at lyden er knivskarp, balanceret, klar og veldefineret. Jeg kan mærke stortrommen, bassen og hovedtelefonerne har en fantastisk top. Endvidere kan jeg høre hvert eneste instrument ned til detaljen. Designet på disse er dens akilleshæl. Hovedtelefonerne er helt sorte. Det eneste farve de har, er sølvnettet i siderne og indeni er det foret lilla. Derudover er de store og ret tunge. Størrelsen og vægten er uden tvivl, der hvor hovedtelefonerne mister nogle kunder. De vil for nogle være upraktiske og vægten vil genere. Endvidere kan hovedtelefonerne ikke foldes sammen.
None

None

  Jeg er personligt ikke generet af dette, men jeg er også en nørd. Det er kunde segmentet for disse hovedtelefoner. Nørden, der vil have god og balanceret lyd, men som ikke går op designet i samme grad som den almene forbruger. Dermed ikke sagt, at disse er grimme. De er ganske pæne, men blot kedelige. Endvidere er de behagelige. Puderne gør, at man kan have dem på i ret lang tid af gangen uden at man bliver træt. Det er på trods af, at de vejer en del. LÆS OGSÅ: "Beyerdynamic giver meget lyd for pengene." Hovedtelefonerne har active noise cancellation (ANC), hvilket betyder, at de aktivt dæmper larmen, der er omkring dig. Det er faktisk en ganske fin ACN, der er i disse hovedtelefoner. Jeg havde dem på i flyet til London, og jeg kunne ikke høre noget larm når jeg afspillede musik. Endvidere kunne jeg høre en betydelig dæmpning selv når jeg ikke afspillede musik. Det skal hertil bemærkes, at den passive støjdæmpning ligeledes er fin, da en slutter om hele øret. Hvis man vil have det optimale ud af dem til flybrug, så vil jeg anbefale man køber en adapter, der kan gå i flyets entertainment system. Dette medfølger nemlig ikke. Sådan kan dog erhverves for under 50 kr.
None

None

Der er utrolig mange lækre finesser ved dette headset. I foret inde i ørekopperne står der et R og L sådan man kan se hvordan man skal have hovedtelefonerne på. Når man tænder hovedtelefonerne, kommer der en kvindelig stemmer, der fortæller hvor lang tid batteri der er på, og hvorvidt du er forbundet til nogle enheder. Du kan endvidere skifte sproget til dansk og opdatere hovedtelefonerne via computeren. Hvis man tager hovedtelefonerne af, så sættes musikken automatisk på pause. Endvidere starter musikken når du tager dem på. Det fede er at den stille og roligt skruer lyden op til det niveau du står på. Dermed får du ikke et chok når du tager dem på. Du skruer op og ned direkte på venstre ørekop, hvor der er et drejehjul. Her kan du også skifte sange frem og tilbage, sætte på pause og på play. Højre ørekop tager du telefonopkald på. Med andre ord behøver du ikke at tage din mobil op ad lommen. Endvidere virker SIRI på hovedtelefonerne ved at holde knappen nede på højre side. Endvidere er hovedtelefonerne utrolig intuitive. Ingen behøver at bruge manualer for at kunne anvende dem.
None

None

  Hvis man løber tør for strøm, så er det muligt at sætte kabel i hovedtelefonerne, og bruge dem indtil man får opladt hovedtelefonerne. Med til kommer en fin stof taske. Jeg ville dog ønske at denne taske ville kunne tage imod slag, da hovedtelefonerne ikke er godt beskyttet i den. Lige som mange andre bluetooth hovedtelefonen har disse et stort problem. Mikrofonen! Når jeg tager opkald, så skal jeg være i et nogenlunde stille lokale. Hvis der er meget larm omkring mig, så ryger støjen igennem til personen jeg snakker med. Endvidere vil jeg aldrig kunne tage opkald på cyklen, da vinden går direkte ind i mikrofonen.
None

None