MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 03 nov 2015

Bond er bedre end aldrig før

Producer Michael G. Wilson og skuespiller Léa Seydoux samt Jesper Christensen (th) gæstede København i fredags, da den nye Bond-film fik premiere.

Tjeck Magazines fotograf var forleden en tur i Imperial Bio i København for at hilse på nogle af stjernerne fra den nye Bond-film. Selvfølgelig har han også set filmen, og han er ikke i tvivl. Det er den bedste i rækken.

Tekst og foto: Henrik Hildebrandt Den 24. Bond-film "Spectre" havde i fredags premiere i de danske biografer, og siden da har ikke mindre end en kvart million danskere set filmen. Imperial Bio i København afholdt som den eneste biograf i Skandinavien gallapremiere på filmen, og i den forbindelse kiggede Bond-pigen Léa Seydoux, producer Michael G. Wilson og danske Jesper Christensen forbi. Sidstvænvte spiller for tredje gang skurken i en Bond-film. Daniel Craig (James Bond) er denne gang virkelig vokset ind i rollen som den britiske spion med flair for kølighed og humor. Som altid byder filmen på hurtige biler, flotte damer og en god historie. I "Spectre" genfinder James Bond sin gamle fjende, og selvom filmen er skruet godt sammen, falder den i processen tilbage på den lidt for velkendte Bond-formel. Ikke desto mindre får den fuldt hus - vi giver seks ud af seks stjerner.
None

None

None

None