MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 07 maj 2018

Brugskunst forskønner hjemmet

Brugskunst er ikke bare døde genstande, de er med til at identificere hjemmet og med til at give det liv.

Hvem kender ikke det at skulle finde en gave som gerne må være speciel og personlig, og som modtageren bliver positivt overrasket over, og kan glæde sig over i lang tid. Så hvis du står og mangler en speciel gave eller  du vil forkæle dig selv eller dit hjem med en dejlig ting, så er det måske en online butik med brugskunst, nyt og gammelt, der er det rigtige sted at gå på opdagelse.

Ordet brugskunst refererer helt basalt til kunst, og til noget der bruges. Det er med andre ord noget der indgår i boligindretningen, er smukt at se på og samtidig har det en funktion, gerne med et særligt design eller knyttet til et specielt brand, men ikke nødvendigvis med noget kunstnerisk præg. Det er altså kunstgenstande i vores hjem, som samtidig kan bruges til et eller andet og som har en eller anden funktion ud over at se godt eller smart ud. Brugskunst er ikke bare døde genstande, de er med til at identificere hjemmet og med til at give det liv. De er med til at gøre hjemmet personligt, og de er med til at give detaljer og fortælle historier om hjemmets beboere. Hvis man ikke ved, hvad man skal stille i sin vindueskarm, eller hvis man lige mangler en lille del ovre i hjørnet, eller på bogreolen. Så er det en rigtig god ide at kigge sig omkring efter brugskunst. [gallery order="DESC" ids="34205,34206,34202"]  

Ting og sager.

Inspireret af de mange udsendelser om loppefund i fjernsynet, er det er jo oppe i tiden at finde gamle ting til boligen, som blandet med de mere moderne, er med til at skabe et mere personligt miljø i hjemmet Det er da bestemt også en sjov hobby, at gå på loppemarked eller i genbrugsbutikker, men det kan jo godt tage rimelig lang tid at finde den ting man havde forestillet sig. Så går du målrettet efter noget bestemt, skulle du nok nærmere gå på opdagelse via nettet. Hos Mostersskur.dk kan du finde et hav af interessante og anderles ting, både nye og gamle, til inspiration eller det du netop havde ønsket dig. Her er alt lige fra krammedyr og keramik til lamper, møbler, smykker, ting til haven og tøj & sko, samt en masse søde gaveideer til f.eks. mors eller farsdag.
None

None