MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 23 maj 2014

Charmøren Jonas Benjamin får alle op af stolene

None

None

Med mere end 33.000 følgere på Facebook kan poptalentet Jonas Benjamin allerede tælle flere fans end de fleste etablerede navne. Nu gearer han op for karrieren med pladekontrakt og singlen ’Elizabeth Taylor’ - hør nummeret og se den stilfulde video her.

De første sange skrev han som 10-årig. Og han begyndte at dele smagsprøver på sin kunnen som 15-årig. I dag står Jonas Benjamin klar som en flyvefærdig sanger og performer. En ung mand med et klart ønske om at skubbe folk på dansegulvet - og samtidig levere vedkommende historier. Alt det repræsenterer hans single ’Elizabeth Taylor’, som med sit rytmiske overskud sender nik til Jonas Benjamins forbilleder Michael Jackson og Justin Timberlake.

"Jeg ville gerne have, at nummeret sprudlede. Derfor lod jeg tingene ske rent kreativt i stedet for at sætte en masse rammer op i studiet. Nummeret her skulle lyde som en jamsesseion: Der kom et riff, fedt, ned med det. Der kom et beat, fedt, ned med det. Der kom en basgang, fedt, ned med det. Det var meget legende. Det gjaldt om at have det sjovt, og det har givet nummeret en let og oprigtig vibe"

siger Jonas Benjamin. Titlen ’Elizabeth Taylor’ henviser til kvinden af den allerhøjeste standard. Den kvinde, som slår benene væk under selv den mest selvsikre mand. Netop den historie fortæller singlens video, hvor man ser Jonas Benjamin og band hænge ud på den stilfulde Library Bar. Men ved synet af en smuk kvinde griber de straks til instrumenterne og spiller for hende - og får alle andre bargæster op af stolene. Se videoen her Eller lyt til 'Elizabeth Taylor' på enten Spotify eller iTunes 22-årige Jonas Benjamin er opvokset i Køge og bor i dag i København. Han er signet hos Grounded, som netop har indgået et samarbejde med Sony Music.