MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 07 aug 2015

Christopher udgiver ny single

Christopher
”Tulips” er navnet på en helt frisk sommerlig single med christopher, som udkommer den 7. august. Det er samtidig den første duft af, hvad der venter, når den danske popstjerne til vinter udgiver sit næste album.  

”Jeg forestiller mig, at ‘tulips’ er en sang, man har lyst til at høre, når man står op. Spille i hovedtelefoner, når man cykler på arbejde eller i skole. Synge med på, når man kommer hjem, laver mad, hygger sig eller går i byen. Sangen har en glad sommerstemning og et fedt swing”

, fortæller christopher. LÆS OGSÅ: "Nu kommer bogen for ægte Christopher-fans"

Handler om at sige undskyld

Hvad angår teksten, handler den om at sige undskyld. 

”Fyren har fucket op, og han ved det og siger: ”Undskyld – jeg vil gøre det godt igen”. Der er mange måder at sige undskyld på. Med blomster, med kys eller noget helt andet”. 

”Tulips” er allerede blevet luftet ved sommerens koncerter, bl.a. Grøn Koncert, hvor den 23-årige sanger og sangskriver var et af trækplastrene. Og I dag spiller han på Skanderborg Festival, hvor han helt sikkert også vil spille sin nye sang. LÆS OGSÅ: "Piger // Christopher er lidt til det hele"

”tulips” er samtidig et løfte om mere

Christopher er i gang med at indspille et nyt album, der udkommer til vinter. Frederik og Fridolin Nordsø er igen hans nærmeste samarbejdspartnere, og der er desuden blevet skrevet sange i Los Angeles og Stockholm.