MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 31 maj 2017

Citybois udgiver ny sommersingle sammen med TopGunn

Citybois ft. TopGunn er på gaden med deres nye single "POOL"

Citybois har deres daglige musikalske gang i studiet hos SLY i København. Den produktive duo er derfor naturligvis blevet en fast del af holdet, der har studier i den kreative baggård. Her er venskaber på tværs af studierne opblomstret, og sparring af ideer til numre og tekster prøves af på hinanden.

Der er igennem denne sparring også vokset et venskab til TopGunn, der ligesom SLY, har studie i gården. Der er derfor helt naturligt opstået en lyst hos drengene til at arbejde sammen på et track, som der nu er kommet en sang ud af. Sangens titel er på ægte sommermanér blevet døbt ’POOL’, og den udkommer i morgen, onsdag den 31.5.
None

None

”Danskerne har brug for noget varme, solen begynder så småt at komme frem, men vi mangler melodien der minder os om de gode sommerdage! Det har vi opskriften på. CITYBOIS ft. TopGunn –POOL. Produceret af den varmeste Sylvester.” – Citybois Udover at man kan opleve dem i koalition på den nye single ’POOL’, er de også at opleve sammen for første gang under dette års Københavnske gadefestival – på udgivelsesdagen d. 31.5, hvor de spiller til Distortion på Royals hovedscene på Rådhuspladsen.