MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 06 aug 2015

D-A-D rocker Tivoli after dark

På fredag den 7. august rocker D-A-D på plænen i Tivoli

På fredag er det D-A-Ds tur til at fyre op under Plænen til Fredagsrock i Tivoli. Jesper Binzer, Jacob Binzer, Stig Pedersen og Laust Sonne har varmet op med festivalkoncerter hele sommeren og er klar til at lægge publikum ned med numre som Laugh ’n’ A ½ og Sleeping My Day Away

Hvinene fra Tivolis forlystelser får kamp til stregen, når D-A-D rykker ind på Plænen – og når det danske rockband spiller til Fredagsrock, bliver det med et imponerende bagkatalog i ryggen og ekstra lyd fra pulten. Det er som altid den karismatiske Jesper Binzer, der står bag mikrofonen, og han glæder sig til at spille på Plænen. Jesper , fortæller: ”Vi glæder os rigtig meget til at se københavnerne igen, og med de fem ekstra dB, som Tivoli har givet os, så kan man godt forvente at få fem ekstra spark i røven.” LÆS OGSÅ: "D-A-D: tager rockbandet Taras med til London"

Disneyland After Dark

Det er efterhånden 33 år siden, den københavnske rocktrio Disneyland After Dark blev stiftet. Da orkestret begyndte at få succes i udlandet, måtte de forklæde navnet for at undgå et sagsanlæg fra Walt Disney Company. Det er indtil videre blevet til 11 studiealbums samt utallige koncerter og turneer. Da D-A-D for nylig fejrede 30 års jubilæum, udgav de et dobbeltalbum med 30 af de bedste sange fra orkestrets bagkatalog. Samme år blev drengene tildelt æresprisen ved Danish Music Awards.