MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 21 aug 2017

Daniel Lill er glad i låget

Daniel Lill tager dig med ind i sin verden af sjov, gak og løjer

Daniel Lill har leveret gøgl, grin og gak i snart 10 år og er nu klar til at sprede mere glæde, når han i efteråret 2018 drager ud i landet med sit andet one-man show ”Glad I Låget”.

Tre år er der gået siden Daniel Lill tog ud med sit første one-man show Livslimbo til udsolgte sale. Den talentprisnominerede komiker har med sit charmerende smil indtaget de danske scener i snart 10 år, og nu er det tid igen. Hans andet one-man show GLAD I LÅGET er et show med 100% fokus på at have det sjovt, og med Lills glade gemyt, imødekommende publikumsinteraktion og knivskarpe joke-gen er du sikret en aften med komik i højeste klasse.

Daniel Lill siger selv om showet:

“Jeg glæder mig vildt meget til at komme ud til at de glade danskere, der er derude. Vi er kendt som "De gladeste mennesker på jorden”, og det synes jeg godt, vi kan være stolte af. Folk kan godt forvente, at det bliver et show med fart over feltet. Vi skal grine SAMMEN - jeg vil sgu også have det sjovt!" https://youtu.be/qSpWHWeYU-Y?t=4 "Det bliver et show om at VÆRE glad i låget og samtidig udfordringerne ved at forblive positiv. Det er ligesom det, der er kernen i mit liv - så hvad skulle jeg ellers snakke om? Det samme gælder for mig, når jeg snakker med nogen i salen - så vil jeg også have, at det bliver i en positiv tone, så ingen føler sig trådt på, så vi lige netop kan grine sammen, have en aften der bliver helt unik, kun for os - den aften”. Kom og grin med når Daniel Lill tager dig med ind i sin verden af sjov, gak og løjer og vær sikret en aften med masser af grin, masser af glæde og en mand i sin bedste form.Kom og grin med når Daniel Lill tager dig med ind i sin verden af sjov, gak og løjer og vær sikret en aften med masser af grin, masser af glæde og en mand i sin bedste form. .

DANIEL LILL: GLAD I LÅGET - TOUR 2018

25. september: København, Comedy Zoo 28. september: Kolding, Comwell 29. september: Herning, MCH Herning Kongrescenter 03. oktober: Aalborg, Skråen 04. oktober: Horsens, Ny Teater 05. oktober: Grenaa, Pavillonen 06. oktober: Viborg, Paletten 10. oktober: Randers, Turbinen 11. oktober: Aarhus, Comedy Zoo 12. oktober: Esbjerg, Musikhuset 24. oktober: Skive, Theater 25. oktober: Odense, Kulturmaskinen 26. oktober: Fredericia, Ungdommens Hus 27. oktober: Assens, Tobaksgaarden 01. november: Vejle, Musikteater BILLETSALGET ER STARTET BILLETSALG & INFO: daniellill.dk BILLETPRIS: 125,- + gebyr