MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 18 mar 2019

De Danske Hyrder er blevet voksne

Hyrdernes gigantiske forårstour kulminerer i i Store Vega den 29. marts.

Med udgivelsen af deres hidtil stærkeste, mest personlige album “Flyvende” er den hærdede, flyvefærdige hyrdeflok klar til at få hele landet til at elske DHH.

https://soundcloud.com/pgm_denmark/sets/de-danske-hyrder-nyt-album-2019-release-15022019-tbc/s-HeECm Hvad der startede med spontan fest og musikkærlighed, udviklede sig over viral sensation og til et fuldblods musiknavn, der rykker salgstal og koncertbilletter og ikke mindst views og streams med de helt store drenge. 40 millioner streams (!!!) taler deres eget tydelige sprog. Ligeledes har De Danske Hyrder ligget i toppen af hitlisterne. Både albummet “DDH” og “Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Pisse Ligeglad Du" er gået guld og det samme gjorde singlerne '15 år' og 'Billig Bajer'. https://youtu.be/MO5WzIzr4D0 Hyrdernes energi og charme har lagt landets spillesteder og festivalscener ned med medrivende liveshows. De har slået sig fast som et energisk og unikt navn på den danske musikscene med en passioneret og dedikeret fanskare. Det er faktisk kun gået fremad og opad for De Danske Hyrder siden begyndelsen, hvor drengene formede venskabsbåndet med øl foran Fakta i Albertslund. Det seneste år har budt på et hæsblæsende program med spillejobs fra store koncertsteder til festivaler. Således spillede de et udsolgt Lille Vega, som også blev årets koncert 2016 på det københavnske spillested. De har lagt Smukfest, Tinderbox, Jelling og Nibe m.fl. ned og efterlod både publikum og arrangører måbende, hvilket har betydet, at mange af de samme festivaler har genbooket hyrderne op til flere gange og i år er ingen undtagelse. Resultatet er blevet deres stærkeste og mest reflekterede og charmerende værk til dato, der vender tilbage til, og bygger på, ånden og venskabsbåndet, der startede det hele.

Læs også:

Klumme layout Samtidig med at de skruede ned for presset fra omverdenen, skruede de til gengæld op for de musikalske ambitioner. Indholdsmæssigt er De Danske Hyrder stadig en legesyg gruppe, der laver livsbekræftende musik om venner og hverdagen. Fra den håbefulde “En dag der elsker alle DDH” om at tage skridtet mod de musikalske tinder over den flirtende “Sig det til mig” til det afsluttende titelnummer, opturen “Flyvende”. Hyrdernes gigantiske forårstour, kulminerer i Store Vega den 29. marts. Derefter skal sommerens festivaler lægges ned, så der er ingen tvivl om 2019 bliver året, hvor alle vil elske DDH!