MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 08 jun 2015

De Eneste To annoncerer efterårsturné

De Eneste To annoncerer ny turné til efteråret, hvor de besøger en del af de byer de ikke kom forbi sidste gang de var på landevejene. Den velbesøgte turne bandet var på i januar og februar måned tog duoen rundt til 15 forskellige byer i Danmark.

Denne gang genbesøger de fire af de samme byer, men tager ellers deres elektroniske guitarfest med til 13 nye steder fordi efterspørgslen allerede ved den første turne markerede sig. Denne tour leveres under overskriften Efterårsliv og der er garanti for et humoristisk take på efterårslivet sortsyn og masser af gode beats, der passer til både dans og fordybelse. De to sangere og sangskrivere kan i øjeblikket høres i radioen med en ny udgave af Jyder i København fra albummet Dobbeltliv. Den nye udgave har fint besøg af tre af de helt store; Stine Bramsen, Shaka Loveless og Medina. Sangen, som handler om at være opvokset i Jylland og flytte til storbyen, affødte også fire Podcast samtaler med skuespillerinde Bodil Jørgensen, Overborgmester Frank Jensen, sangerinden Medina og rapperen L.O.C. De fire samtaler kredser alle om hvorfor man i sin tid ønskede at flytte, hvad man kom fra og hvad man holder af ved både Jylland og København. I november sidste år udgav De Eneste To albummet Dobbeltliv, hvis overordnede tema er det dobbelte, det dualistiske og modsætninger og blev modtaget med fine ord fra anmelderne. Albummet er netop blevet certificeret guld for salg af mere end 10.000 eksemplarer. De Eneste to og Dobbeltliv fik flg. rammende ord med fra Jan Opstrup Poulsen i Gaffa: ”Det er bestemt hørt før. Disse kvababbelser med at blive rigtig voksen og finde et nyt ståsted i livet. Hos de to sangskrivere får den dog lige en ekstra drejning, der fastholder alvoren i en afvæbnende selvironi, som det næsten ikke kan udtrykkes mere østjysk end i Jyder I København. Jo, De Eneste To er så sandelig jyder og bruger det flittigt i deres hudfletning af overgangen til det voksne liv og deres egen spejling heri.

DET - EFTERÅRSLIV

29/10: Næstved, Vershuset/Gl. Ridehus 30/10: København, Vega 31/10: Helsingør, Toldkammeret 5/11: Grenå, Pavillonen 6/11: Holstebro, Musikteater 7/11: Thisted, Teutonersalen 11/11: Greve, Portalen 12/11: Odense, Posten 13/11: Rødovre, Viften 14/11: Slagelse, Musikhus 18/11: Skive, Kulturcenter Limfjord 19/11: Aalborg, Skraaen 20/11: Struer, Folkets Hus 21/11: Horsens, Ny Teater 26/11: Vejle, Musikteater 27/11: Århus, Train 28/11: Skanderborg, Kulturhus LÆS OGSÅ: "De Eneste To – ude med ny single"