MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 08 nov 2017

Den bedste lyd du finder i løbehøretelefoner

Jaybird Freedom 2. Pris: 1099 kr.

Jeg har tidligere anmeldt Jaybird, og jeg er mildest talt meget imponeret over, at de kan lave så god lyd i så kompakte hovedtelefoner. Freedom 2 er en af deres nyeste produkter på markedet, og de har korrigeret en af de store fejl fra forgængeren, men har desværre også taget et skridt tilbage på anden front.

Lyd

Jeg kan ikke høre, at Jaybird har ændret noget på lydfronten. Hvorfor skulle de dog også gøre dette. Dens forgænger var perfekt på denne front. Lyden er skarp, balanceret, klar og veldefineret. Det er tydeligt at mærke stortrommen, bassen og hovedtelefonerne har en fantastisk top. Det er fortsat en fornøjelse at høre energifyldt musik i dem. Endvidere kan jeg høre hvert eneste instrument ned til detaljen. Bemærk det er muligt at indstille lyden efter ens smag igennem Jaybirds app.

Designet

Freedom 2 er slank, kompakt og vejer næsten intet – kun 15.5 gram. Endvidere er den virkelig flot og elegant. En af de eneste negativer er stadig, at man oplader via en clips, hvilket jeg synes er ekstremt dumt, da man er på røven, hvis man mister denne clips.
None

None

Hovedtelefonerne har 4 timers batteri, og ens opladerclips har endnu 4 timer, hvilket er ret godt. Endvidere medfølger der en lille taske.

Pasform

En af ulemperne ved forgængeren var, at alt vægten var i fjernbetjening, hvilket resulterede i, at den hoppede når man løb, eller dyrkede sport. Dette er blevet rettet op på med Freedom 2, da man kan spænde dem til og dermed få dem til at klistre mod ens baghoved. Desværre har Jaybird også ændret deres øredutter, som jeg før synes var perfekte. De nye sidder ikke lige så godt i ørene, hvilket jeg synes er en skam. Det er ikke grelt, men det var bedre før i tiden.

Konklusion

Freedom 2 er en af markedets bedste hovedtelefoner. De har rettet en af forgængerens største fejl, og nu er det noget nær perfekt. Det er dog ærgerligt de har lavet om på deres dutter, og de må gerne lave deres opladningsmekanisme om. Faktum er dog, at de fortsat leverer en af de bedste lydoplevelser, når det kommer til sportshovedtelefoner.
None

None